facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Subway Västervik

Subway Västervik

About

Välkomna! 0490-12 782

Story

Subway världens största restaurang kedja med över 37000 restauranger i 100 länder!



"Din lokala Subway®-restaurang, som ligger på Västra Kyrkogatan 34, levererar läckra ingredienser och aptitretande smaker i miljarder smörgås-, sallads- och wrap-kombinationer åt dig. Som ett alternativ till traditionell snabbmat erbjuder vi färska grönsaker, såser, protein och nybakat bröd för att skapa den perfekta måltiden med nybakade kakor till ett fantastiskt pris! Alla Subway®-restauranger är franchiseägda och drivs av företagare som anställer skickliga Sandwich Artister som är redo att ta emot din beställning personligen eller via utvalda hemleverantörer."
Address: Storatorget 2, 59340 Västervik
Phone: 0490-12782
City: Västervik
Zip Code: 59340



related searches:
Similar places near
Kingpin Västervik Kingpin Västervik 1 km Var där för några månader sen och drack öl och körde bowling med klassen. Väldigt rol...
Bc-lunchbar Bc-lunchbar 2 km Perfekt lunchbar. Finns inte många kvar.
Reviews
Superbra! Personalen var så trevlig och aldrig sett ett så snyggt och rent subway innan! Specialkost: Fanns vegetarisk och veganskt alternativ
Åt där och beställde en glutenfri macka senare på eftermiddagen så började jag må illa och senare på kvällen kräktes jag och blev super dålig i magen. Rekommenderas ej för dem som är glutenallergiker.
Alltid fräscht , mycket trevlig personal .
Trevlig personal och jätte goda mackorMat: 5/5
Blivit mycket sämre efter flytt o personalbyte. Parkering: P-hus i samma byggnad på övervåning och tak
Det är gott är det men nu har det hänt två gånger att jag beställt macka med OST och fick ingen båda gånger och det förstör det helt annars är det väl bra
Vi har beställt hem mat två gånger och båda gångerna blev det fel. Första gången fick vi ingen dressing och andra gången var det helt fel dressing. Det förstör verkligen matupplevelsen, när man inte får det man har beställt och betalat för.
Ok för att dra i sig en snabb macka. En kille i kassan som får upp betyget till 4 stjärnor. Sjukt trevlig! Kan vara något mycket för vissa människor men jag diggar han Sista stjärnan fattas pga smakerna i mackorna. Men det kanske man får vänta sig då det går snabbt å få maten.
När man beställer en halv macka skär de så att en av delarna är tydligt kortare och ger den till kunderna... USCH VILKA FASONER!!
Alltid nice om man är sugen på sådan mat.
Comment on this business

to add Subway Västervik map to your website;