facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kinna Bil

About

Kinna Bil - Lite personligare, Vi finns till just för dig! Din Volvo, Renault, Ford och Dacia i Mark. Vi säljer personbilar och lätta transportbilar, bildelar och verkstadstjänster. vi har hyrbilar och drivmedel. Välkommen till oss!



"Återförsäljare och fullserviceanläggning i Borås, Kinna, Ulricehamn och Tranemo av nya och gamla bilar sedan 1936. Vi älskar vårt jobb och vet hur man bäst servar och levererar bilar.Återförsäljare av Volvo, Renault, Dacia, Peugeot, Citroën och Maxus tillsammans med ett stort utbud av begagnade bilar från alla bilvarumärken driver vi också försäljning av transportbilar, bildelar, tillbehör, drivmedel och servicetjänster."
Address: Verkstadsgatan 4, Box 257, 511 57 Kinna
Phone: 0320-196 00
City: Kinna
Zip Code: 511 57


Opening Hours

Monday: 06:45 - 18:00
Tuesday: 06:45 - 18:00
Wednesday: 06:45 - 18:00
Thursday: 06:45 - 18:00
Friday: 06:45 - 18:00
Saturday: 10:00 - 15:00


related searches: Kinna bil age, Borås Bil, Borås Bilhandel, Bil Sverige, Bil Nilsson, Lindströms Bil Borås, Biluppgifter, Blocket
Similar places near
Toveks Bil Toveks Bil 751 meter Försäljning och service/skadeverkstad av Audi, Seat, Skoda, Volkswagen och Volkswagen...
Meca & Frendo i Kinna Meca & Frendo i Kinna 907 meter Trevlig liten bilservice i kinna, trevlig personal
Bighy's Bil Bighy's Bil 1 km Översatt av Google professionell Original Profi
OKQ8 OKQ8 1 km Köpte en macka. Kändes väldigt dyr jämfört med vad man fick
Auto Cura AB Auto Cura AB 2 km Superbra service, inget stressande och tog sig tid att prata och förklara det man had...
Toveks Bil Toveks Bil 3 km
Lahalls bil Lahalls bil 3 km Trevlig personal, snabbt service
Lahalls bil Lahalls bil 3 km Dom vet ju vad service innebär.
Autoexperten Kinna Autoexperten Kinna 3 km Snabb och bra service! Trevlig personal.
7H Bil AB 7H Bil AB 3 km Ringde in och frågade om en bil då vi var nyfikna! Säljaren presenterade snabbt flera...
Reviews
Så dåligt av säljarna att inte ens komma fram å fråga om vi behövde hjälp. Går aldrig dit igen..Hade tänkt köpa en ny bil men blir ingen därifrån.
En leverans av min nya bil som var kanon! Anders G är väldigt seriös och tar sig tid. Hoppas Borås bil tar vara på honom.
Köpte en bil av Anders G nyligen. Riktigt trevlig, serviceminded och genuint nyfiken att man är 100% nöjd. Fick problem med bilen kort efter och fick 100% uppbackning från Anders och verkstaden. Är extremt nöjd, rekommenderar! Lär återkomma till Kinna bil och Anders!
Kanonsäljare! Och mkt bra verkstad som tar hand om mina servicar. Kommer absolut att köpa bil här igen.
Verkar lite okunniga om det bilmärke dom säljer framförallt reservdelar
Allt bra idag
Tvättade bilen i deras automattvätt som jag ger 4/5 då första gången jag var där va ur funktion. Va inte inne i butiken. Men varit flera gånger tidigare och då fans det många begagnade bilar och nya bilar i alla dess prisklasser.
Hej, blev så otroligt dåligt behandlad av en Hertz arbetare idag när jag skulle köpa olja till min bil. Första saken han gjorde innan jag ens öppnade min mun var att kolla på klockan på väggen och buttert säga "åh, skämtar du, fem minuter innan - på en fredag!" Vi var då framme ca 16:55. Allt slutade med att han argt kastade dunken bak på hyllan efter att vi inte fick bestämma oss vilken kvalité vi skulle ha. Han sa vi fick bestämma oss för att han stänger. Jag sa klart och tydligt 'hejdå' varav han bara vände ryggen och gick. Det var såklart fler saker än detta. Fy tusan vilken attityd utan anledning, så oprovocerat. Hade en tuff dag på jobbet och detta gjorde inte det bättre.
Kunnig och hjälpsam personal med hög servicetänk! Snabba med att få fram reservdelar och hyfsat rullstolsanpassad lokal. Jag saknar dock att de saknar 98 oktanig bensin på sin tanka-station. Extra positivt är att de välkomnar också assistanshundar.
Fina fräscha lokaler, om än lite opersonligt moderna. Som alltid mycket trevlig och hjälpsam personal. Väldigt hög timdebitering, minsta snabba arbeten blir mycket dyra.
Comment on this business

to add Kinna Bil map to your website;