facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for OKQ8

OKQ8

About

OKQ8

Story

OKQ8 Bemannad



"På vår OKQ8 bensinstation som ligger i Kinna kan vi hjälpa dig med så mycket mer än att bara tanka bilen. Vi erbjuder även biltvätt, hyrbil, hyra släp och hos oss hittar du alltid något gott att äta! Frukost, lunch eller bara en fika på vägen? Vi har nybakade bullar och smörgåsar, fräscha sallader, svalkande drycker och kaffe. Passa även på att skänka bilen en extra omtanke genom att kolla lufttryck och byta ut eventuella lampor och torkarblad - för en säkrare och trevligare körning! Varmt välkommen förbi och välkommen åter."
Address: LYDDEVÄGEN, 51158 Kinna
Phone: +46032015601
City: Kinna
Zip Code: 51158



related searches:
Similar places near
Kinna Bil Kinna Bil 1 km Så dåligt av säljarna att inte ens komma fram å fråga om vi behövde hjälp. Går aldrig...
Reviews
Köpte en macka. Kändes väldigt dyr jämfört med vad man fick
Jag har själv gedigen erfarenhet av driva egna bensinstationer och OKQ8 Kinna är i absoluta topp när det gäller trevlig upplevelse av besök av bensinstation. Personalen är alltid glad och tillmötesgående. Stannar 9 fall av 10 när jag kör förbi på 41. 5 plus stjärnor.
Trevlig personal och bra utbud.
Supernöjd med servicen jag fick idag, när jag fick hjälp med att byta lampor. Trevlig, hjälpsam personal, kunde inte bli bättre.. Tack!
Supertrevlig, hjälpsam och kunnig personal. Det går lätt att manövrera sig in och runt i butiken med rollatorer, transportrullstolar och permobil. De har ett sedvanligt sortiment som OKQ8 mackarna har. De har också en väldigt bra kompressor, gör-det-själv-hall, biltvättsautomat och bildammsugare. Här är också assistanshundar och deras förare välkomna. Extra plus är att de även har 98 oktanig bensin. Jag saknar dock en tydlig prismärkning på 98 oktanig bensin, så som bensinmackar skyltar med de övriga drivmedel, med digitala tavlor, synliga ifrån vägen. Det här problemet är de dock inte ensamma om. Jag vet faktiskt inte någon bensinmack som visar på den elektroniska tavlan, vad 98 oktanig bensin kostar. Detta skulle man kanske på något sätt försöka bensinmackarna att tävla om att bli först med att göra?
Trevlig o hjälpsam personal som hjälper till på bästa sätt, trots att det kan vara mycket folk. Dock tydliga restriktioner som följs.
Behövde inte fråga efter personal när jag stod vid torkarbladen. Personal kom fram och hjälpte mig hitta rätt torkarblad och va helt fantastiskt, grymt imponerad av servicen.
Välsorterad butik, tydligen skyltning och vänligt bemötande av hjälpsam personal.
Hyrt släp här ett par gånger och har funkat hur bra som helst.
Borde vara öppet lite längre med tanke på att det inte finns fler bensinstationer i närheten
Comment on this business

to add OKQ8 map to your website;