facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kiropraktor Kliniken Laurin

Kiropraktor Kliniken Laurin

About

Vår uppgift är att tillsammans med dig utreda, diagnostisera och behandla orsaken till dina rygg-och ryggrelaterade problem.

Story

Välkommen till kiropraktor kliniken Laurin. Vi accepterar frikort och högkostnadskort. Vår strävan är att kunna erbjuda professionell vård med kiropraktik. Samt snabbt omhändertagande med ett bra bemötande. Onlinebokning.



"Välkommen till Kiropraktorkliniken Laurin´s gym i Limhamn, Malmö!Hos oss kan du träna i ljusa och rymliga lokaler med fräscha maskiner från Technogym utrustning som passar för såväl styrketräning och konditionsträning som för rehabilitering.Gymmet är anpassat för både nybörjare som erfarna idrottare och för dig som vill ta träningen till nästa nivå går det även boka in tid med PT samt näringsfysiologer."
Address: Geijersgatan 6d, 21618 Malmö
Phone: 040300314
City: Malmö
Zip Code: 21618


Opening Hours

Monday: 08:00 - 18:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 19:00
Thursday: 08:00 - 19:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Kiropraktor Lund, Örestadskliniken, Naprapat Malmö
Similar places near
NaprapatCentrum i Malmö NaprapatCentrum i Malmö 3 km Helt fantastisk! Martin är lättillgänglig, otroligt kunnig och väldigt serviceinrikta...
Smood Hyllie Smood Hyllie 4 km Proffsigt och vänligt bemötande. Fick tid snabbt och behandlingarna gav bra resultat....
Reviews
Om du lider av kristallsjukan är det hit du ska gå. Gå inte och vänta på att det ska bli bra. De har en fysioterapeut som hjälper dig när du har denna diagnos. Kim Hansson. Boka en behandling. Han är professionell och inriktad på denna åkomma. Både jag och min mamma har fått bra och noggrann behandling och uppföljning.
Fantastiskt fint och proffsigt bemötande. Jag rekommenderar varmt att söka vård hos Kim Hansson om du har problem med yrsel i mitt fall vestibularisneurit. Av Kim fick jag remiss till akuten för rätt diagnos, anpassade övningar och kontinuerlig uppföljning för ett snabbt tillfrisknande. Bra helhetstänk i återhämtningsprocessen kring hur man även påverkas psykisk av yrsel. Oerhört tacksam och nöjd över att ha fått vård hos någon med så god kunskap om yrsel.
Inte alls vad jag förväntade mig. Var mest bara en massa prat och ca 2 minuters justeringar. Återbesöket hade vi kunnat boka in på telefon då det endast bestod av samtal; mer specifikt en upprepning av vad kiropraktorn sa första gången hen var absolut trevlig men det spelar mindre roll. Onödigt att ta sig hela vägen till kliniken speciellt i corona tider samt slöseri med min tid.
Har besökt fysioterapeut Kim för min kristallsjuka som jag haft besvär med en längre tid. Kim har speciella "glasögon" som man har på sig för att kunna följa ögonens rörelser. Vi har utfört korrekt behandling och kristallerna har flyttats till det bättre men eftersom jag ganska nyligen genomgått en nackoperation så fanns det inte möjlighet att utföra behandlingen fullt ut då nacken är relativt stel men Kim ordnade med remiss för att kunna behandlas med en så kallad TRV- behandling som jag nu väntar på. Kan varmt rekommendera kliniken Laurin och fysioterapeuten Kim vilket är väldigt proffsig och mycket trevlig.
Har gått till Henrik länge, otroligt kunnig & proffsig. Man känner sig väl omhändertagen och får den bästa hjälpen! Rekommenderas varmt!
All fungerar så jättebra!
Har varit på kliniken ett par gånger, aldrig känt att jag blivit justerad efter mina problem, känns som om de gör samma procedur varje gång man är där, kändes som om jag var en av deras rutin klient. Har varit hos två olika kiropraktorer på klinken och de gick över precis samma process i sin justering. Det kändes också som om de inte brydde sig mycket, de ville alltså bara få det överstökat... Däremot säger jag inte emot kiroptaktik konsten, det hjälper absolut med besvären!
Caroline är mycket duktig. Bra att de är många så man kan få hjälp omgående. Kanon att högkostnadskortet gäller!
Fantastisk service, Nack ont/ryggont som inte försvann efter stillastående jobb och huvudvärk flertal gånger veckan under en 6månader period, smärtan och huvudvärken försvann efter andra besöket. Symptom fri nu i 2 månader, bra att få tider med jämna mellanrum. Behandling i toppklass!
Caroline Lagerlöf hos Laurin är den som som hjälpt mig. Hos är proffs och fantastisk i sitt utövande. Borta sedan ett tag, hoppas hon kommer tillbaka snart igen. Min kropp och själ behöver det
Comment on this business

to add Kiropraktor Kliniken Laurin map to your website;