facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for NaprapatCentrum i Malmö

About

Legitimerad Naprapat i Malmö specialiserad mot nacke skuldra huvudvärk och stötvåg, men självklart kan vi hjälpa dig med alla muskel och ledbesvär. Du hittar mig på Nordic Wellness på Kronborgsvägen 5.



"Naprapat i Malmö centralt på Kronborgsvägen 5. Lång erfarenhet, tidigare klinik i Karlskrona. Här kan du få hjälp med alla besvär i muskler och leder. Här finns också stötvågsbehandling och dry needling. Justeringar och massage ingår i behandlingen. Hos mig bokar du enkelt online via smidig onlinebokning. Vi finns på Nordic Wellness Kronborg nära Pildammsparken."
Address: Kronborgsvägen 5, 21742 Malmö
Phone: 070 - 092 57 31
City: Malmö
Zip Code: 21742


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: Kiropraktor Malmö, Naprapatlandslaget, Naprapat vs kiropraktor, Smood Malmö, Ischias behandling, Ryggakuten, Ryggcentrum Lund, Ont i ryggen
Similar places near
Kiropraktor Kliniken Laurin Kiropraktor Kliniken Laurin 3 km Om du lider av kristallsjukan är det hit du ska gå. Gå inte och vänta på att det ska ...
Smood Hyllie Smood Hyllie 3 km Proffsigt och vänligt bemötande. Fick tid snabbt och behandlingarna gav bra resultat....
Reviews
Helt fantastisk! Martin är lättillgänglig, otroligt kunnig och väldigt serviceinriktad. Lyssnar på patienten och du känner dig aldrig till besvär. Dessvärre har han flyttat så har problem att finna en ny med samma kompetens och fingertoppskänsla. Led av extrema migränanfall som inte uppstått sen behandling peppar peppar för några år sedan. 10/10 rekommenderar verkligen behandling hos honom! Vilken värk eller plåga du än har så besitter Martin kunskapen att guida dig genom rätt behandling hos honom eller guida dig vidare till en annan instans vid mer komplexa ingrepp
Jag har haft problem med nacken i många år och gått till olika naprapater och massörer men har aldrig varit riktigt nöjd tills jag hittade Martin! Mycket proffsig och kunnig och han har hjälpt mig att bli bra i min nacke. Väldigt lugn och trygg, jag kommer aldrig att gå till någon annan, kan varmt rekommendera honom
Grymt nöjd efter mina behandlingar. Kan varmt rekommendera detta ställe.
Efter att ha varit hos Martin, skulle jag inte drömma om att välja någon annan Naprapat. Proffsigt bemötande och en Naprapat som försöker hitta grunden till det onda och därmed diskutera lämplig behandling. Efter någon vecka känner du att behandlingen fungerar och besvären blir mindre och mindre. Jag har fått hjälp med både ryggen, axeln och höften och är mycket nöjd.
Kände skillnad redan på väg hem från behandlingen. Efter 7 år av kronisk smärta i nacke och axlar kan jag bara säga att det känns som Martin gett mig mitt liv tillbaka. Jag slipper min värk, huvudvärk och konstanta trötthet.
Otroligt bra och proffsig! Har gått på fyra behandlingar av ländryggen och hade aldrig förut provat akupunktur! Vilken skillnad, ischias-strålningen i högerbenet är helt borta. Kommer absolut fortsätta gå till Martin!
Kände mej väl bemött av Martin. Han ingav ett stort förtroende o lugn. Stötvågsbehandlingen utfördes på ett proffsigt sätt. Kändes behagligt, hade hört att det kunde göra ont! Min behandling gällde hälsporre.
Martin är otroligt lugn,professionell och förstående. Jag hade haft ont i min nacke i 2 år och prövat en massa olika behandlingar innan jag vågade mig till en naprapat. Redan efter första behandlingen var skillnaden slående! Med facit i hand borde jag gått dit direkt.
Var för första gången där och fick ett proffsig och trevlig bemötande. Väldigt bra och kommer garantera boka in mig på flera tillfällen. Rekommenderas!
Jag har verkligen haft problem med nacke rygg, axlar i flera flera långa år, Ej kunnat sova o leva som vanligt o varit hos många andra kiropraktiker, massage sjukgymnast osv men så letade jag efter naprapat för å ge det en chans, då hittade jag Martin på naprapat centrum å jävlar vad det kändes skönt o bli av med flera års problem. kommer att besöka Martin fler gånger.
Comment on this business

to add NaprapatCentrum i Malmö map to your website;