facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kirstens Garnbod

Kirstens Garnbod

About

En liten garnbod med smått och gott, ute på landet längs en grusväg.

Story

Välkomna...
Jag har just öppnat garnbod här i Laggarebo, Nossebro, som för många är ett ganska okänt ställe i vårt land. För att nå ut till flera kommer jag att skriva här på facebook och i bloggen vad som händer i min lilla butik.
Garnboden är till största delen för försäljning av garn , men har också broderier, mest i färdiga förpackningar, men även metervara och lösa garndockor. Som en extra service har jag mattvarp, oblekt och svart, samt lyxtrasor.
Garnboden ligger i utkanten av Nossebro och man kan komma dit via en av tre vägar. Från Alingsås hållet åker man till Sollebrunn och tvärs över korsningen mot Nossebro. Efter ca. 3 km. kommer man till St. Mellby och där svänger man mot Främmestad (vänster mot kyrkan) och fortsätter 4-5 km till man kommer fram till ett grönt hus där det står en skylt med texten Garnbod 3km. Följ skylten och efterhand visar flera skyltar fram till garnboden .

Här är öppet tisdagar, lördagar och söndagar eller efter överenskommelse. Slå en signal om du vill komma en annan tid. Två gånger i månaden har vi stickcafé!

Vi ses!

Address: Främmestad Laggarebo 206, 46598 Nossebro
Phone: 0322-46043
moc.liamg@dobnragsnetsrik
City: Nossebro
Zip Code: 46598


Similar places near
Nossebro Marknad Essunga kommun Nossebro Marknad Essunga kommun 6 km Hembygdsföreningen hade fina kaffeserveringar fin marknad med många knallar. Mycke ro...
Gamla Ting Gamla Ting 6 km Trevlig o rolig butik att titta i. Mkt fina saker. Ligger centralt. Finns några trapp...
Magnolia Magnolia 8 km Jättefin kvalitéoch bra utbud av dahlior och tulpaner. Stället skulle må bra av lite ...
Bevaraprodukter Bevaraprodukter 10 km Med BEVARA®-serien använder vi begreppet vård och förespråkar förebyggande behandlin...
Ginzabutiken i Fåglum Ginzabutiken i Fåglum 12 km Väldigt mycket mindre lokal och utbud än jag trodde men ändå kul nostalgigrejjer.
Comment on this business

to add Kirstens Garnbod map to your website;