facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Magnolia

Story

På Magnolia kan man slappna av, äta gott, njuta av omgivningen och ha det riktigt skönt!

Sommartid är det främst trädgården, restaurangen och olika spännande kurser som drar. Vintertid lockar såväl julmarknad som julbuffé långväga besökare. Vi har olika avslappnande promenadslingor där du kan njuta i olika miljöer, i trädgården, skogen eller i stallet hos våra djur. Gå en tipspromenad om du vill, vi har dragningar varje månad.
I restaurangen äter du vår populära buffé från kl. 12.00 - 15.00. Maten är tillagad med mycket kärlek och passar alla: vegetariskt, laktos- och glutenfritt finns alltid på menyn. Årets nyhet: självservering av mjukglass och våfflor efter maten. Redan kl. 11.00 öppnar cafét med vårt stora utbud av hembakade kakor, pajer och generösa smörgåsar.
Efter maten kan du slappna av i en hängmatta eller ta en skön behandling i en av massagestolarna i relaxavdelningen. Bläddra i en bok i biblioteket, se utställningen om områdets fantastiska historia eller ta en sväng i butiken med ett rikligt och ständigt varierande utbud. Stora som små har fri tillgång till datorer, TV-spel och leksaker i datorrum och lekavdelning.

Öppettider:
Sommartid (från 21 mars) alla veckans dagar från 11.00 - 17.00, onsdagar till 21.00. Resten av året (från 17 september) öppet från onsdag till söndag 11.00-17.00, onsdagar till 21.00.
Välkommen!



"Trädgårdshandel specialiserade på dahlior, liljor, tulpaner och narcisser. Kom och njut i vår visningsträdgård samt vårt café."
Address: bredöl 115, 46591 Nossebro
Phone: 0512-32535
City: Nossebro
Zip Code: 46591


Similar places near
Magnolia i Nossebro Magnolia i Nossebro 36 meter Härligt ställe m fantastisk blomsterprakt m dahlior o liljor ute. Mkt t trädgård o in...
Nossebro Marknad Essunga kommun Nossebro Marknad Essunga kommun 5 km Hembygdsföreningen hade fina kaffeserveringar fin marknad med många knallar. Mycke ro...
Gamla Ting Gamla Ting 5 km Trevlig o rolig butik att titta i. Mkt fina saker. Ligger centralt. Finns några trapp...
Kirstens Garnbod Kirstens Garnbod 8 km En liten garnbod med smått och gott, ute på landet längs en grusväg.
Bevaraprodukter Bevaraprodukter 9 km Med BEVARA®-serien använder vi begreppet vård och förespråkar förebyggande behandlin...
Ginzabutiken i Fåglum Ginzabutiken i Fåglum 12 km Väldigt mycket mindre lokal och utbud än jag trodde men ändå kul nostalgigrejjer.
Reviews
Jättefin kvalitéoch bra utbud av dahlior och tulpaner. Stället skulle må bra av lite städning för att det ska bli ett högre betyg
Älskar Magnolia! Detta är bästa Dahliastället, med härlig och hjälpsam personal och massor av knölar och lökar att välja på. Missa inte fikabuffén.
Så mycket fina blommor. Trevliga sittplatser. Lite avskilt som nu behövs i dessa coronatider. Tyvärr drar det ner betyget lite då det är lite rörigt. Ligger lite grejer här o där. Ruttna reglar. Välta stolar. Korgar och lådor ramlat omkull ner i naturen. Men det var blommorna jag var ute efter och de är fantastiska. 3 dje gången jag är där under ca 8 år. Lekplats: Finns sandlåda med lite leksaker och studsmattor. Möjlighet att smyga på varandra i en labyrint. Toaletter: Fräscha fina toaletter. Lämplig för hundar: Går jättebra ta med sig hunden kopplad. Picknickområde: Många olika fina sittplatser. Även möjligt att sitta inne.
Mycket trädgårdsdeorationer att köpa. På våren 300 sorters Dahlior...och pelargoner..sedan kan man alldeles gratis besöka deras helt ljuvliga trädgård... hälsa på deras höns och hästar...Även lite fika och varma mackor. Det blir bättre när coronan lagt sig
Väldigt mycket att se på, mer än förväntat. Inte bara blommor, utan omgivning,cafe där man kan sitta ute och njuta av växter, blommor, fina sittplatser, frukt och grönt, porlande vatten. Litet museum, konst, heminredning, hattar, vykort bla. Värt ett besök
Lite skamfilad men ändå väldigt bra ställe. Ordning och reda på lökarna som vi var ute efter.
Fint blomsterafärr för blomsterälskare och andra som uppskattar det vackra man hittar nog ett och annat att inhandla här. OBS! Denna ställe måste besökas på sommaren under juli-september månad speciellt då är stället förvandlad i blomning av hundratals blommor.
Trevligt ställe för en liten utflykt eller om man gillar dahlior och pelargoner. Har en butik med massor av grejer till trädgården. Prisvärt café, bra personal.
Ett ställe där det finns en 100%ig idé som är 70%igt utförd. Ändå trevligt i sin enkelhet. Jag fick ett litet myggbett i nacken när jag smög in på den nerlagda igenvuxna labyrinten, kliar ingenting just nu men vi får se till kvällen helt enkelt och då är jag redo med Salubrin.
Säljer sjuka knölar, köp inte här ifrån. Inte kul att nu vara tvungen att gräva ur och bränna all jord.....
Comment on this business

to add Magnolia map to your website;