facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Klosterkaféet i Varnhem

"Vi har nu stängt för säsongen men varmt välkomna åter i vår!Hemmabakat fika hos oss på klosterkafeet! Vi serverar även lunch."
Address: 10 Axevalla Vägen, 532 73 Skara
Phone: +4651160444
City: Skara
Zip Code: 532 73



related searches: Lunch Varnhem, Fika Varnhem, Varnhem öppettider, Klostercafeet, Varnhem kloster, Klosterkafet, Klostercafet, Varnhem se
Similar places near
Glasbackafiket Glasbackafiket 12 km Kanon ställe å bra bemötande
HimlaGott bageri Liljedalen HimlaGott bageri Liljedalen 12 km Vi har börjat baka surdegsbröd vilket är helt fantastiskt för vi mår så himla bra av ...
Sommargården Planteringen Skara Sommargården Planteringen Skara 12 km Fantastiskt vackert och fantastisk service!
Träffpunkt Seniorkafét anhörig- och frivilligcentral Träffpunkt Seniorkafét anhörig- och frivilli... 12 km En mötesplats där anhöriga, frivilliga och andra träffas och får information om vad s...
Nockes Café Nockes Café 12 km Trevlig ställe men personalen kunde vara trevligare. Mycket dåligt med sittplatser ut...
Café duvan Café duvan 13 km Fint café i centrala Skara. Utsikten över domkyrkan är perfekt. Maten var riktigt god...
Wästgötabagarn butik o cafe i Skara Wästgötabagarn butik o cafe i Skara 13 km Det är alltid kul med kondis. Bra kvalitet men kanske lite tråkig lokal.
Herrtorps Qvarn Herrtorps Qvarn 15 km Mycket god mat i trevlig miljö! Återkommer när vi passerar Västergötland igen.
Reviews
Inget fel på fikat förutom ett ordentligt tilltaget pris. Var där idag på förmiddagen tillsammans med min fru. Vi tog varsin kopp kaffe min fru tog en snickerskaka själv tog jag en bulle. Priset för denna i min mening enkla fika hamnade på 305:- tycker det var väldigt väl tilltaget för en enkel förmiddagsfika
Prisklassen ligger lite väl i överkant. Bakelsen jag köpte var inte färsk. Ett ställe man kanske besöker max en gång per år.
Trevligt för en fika. I övrigt erbjuder inte caféet så jättemycket. Men platsen är fin med en historia väl värd att ta del av.
Räkna med att du vid vackert väder kan sitta utomhus. Ett rymligt tält finns uppspänt om du är orolig för vind och regnstänkMat: 3/5
Varnhems kyrka är välbesökt, vilket ger många gäster på cafe'et. Flera personer väntade på att det skulle öppna kl 11! Bra utbud av goda, fina smörgåsar, bakverk, lunch. Avtorkning/rengöring av stolar och bord i trädgården skulle ytterligare öka trivseln på denna trevliga ställe.
Helt klart ett godkänt café ett stenkast från klostret. En plus i kanten är att de serverar lokala produkter som Bramleys must från Lidköpig och Kling glass från Mariestad. Sitt inne eller ute och begrunda munkarnas liv i Varnhems kloster.
Mycket bra fika. Massor att välja mellan, bakverk, kakor, pajer och mackor. Bra priser. Du kan sitta ute vid fint väder eller inomhus om det behövs. Stort kulturområde för övrigt om man är intresserat av sådant. Själv stannar jag på fikan.
Mysigt café med mycket gott, dock lite dyrt. Promenaden runt klostret är riktigt fin, vi var där i början av juni.
Kvalitén på fikat och läget är helt enligt dagens prissättning. Men jag blev chockad av hur otrevlig personalen var. Dagens kassör var dessutom väldigt spydig mot den äldre kunden efter mig, HELT utan grund. Viktigt att ägaren ser till att personalen får en utbildning i service och särskilt ta hänsyn till dom äldre gästerna som behöver stöttning under sin beställning.
Ett väldigt, väldigt mysigt ställe med god mat till lagom priser september. Har man tur med vädret är utesittande nästan ett måste. Kyrkan, ruinen, shopen och Kata gård är en barnaarms stenkast bort och väl värda ett besök i sig , naturligtvis, men har ingen Fantomenkaka.
Comment on this business

to add Klosterkaféet i Varnhem map to your website;