facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Knut Wall Marking Systems AB

Knut Wall Marking Systems AB

About

Knut Wall Marking Systems AB tillhandahåller graverade skyltar samt part- och kabelmärkning, allt från samma leverantör. Besök vår nya hemsida idag!

Story

- Sedan 60-talet

Företaget Knut Wall startades redan på 60-talet av just Knut Wall som redan då gjorde märkhylsor för kabelmärkning. Då skrev man för hand på hylsorna som sedan bearbetades i en ugn för skriften skulle brännas fast. 1975 tog sedan Lilly och Rodger Wikström över företaget som döptes till Knut Wall Eftr. Lilly och Rodger höll till i Hägersten och tog fram de nya typerna av part- och kabelmärkningshylsor som vi använder oss av idag.


- Nya ägare 2009
I april 2009 köptes företaget upp av Per och Johan Forssén, bröderna flyttade verksamheten till Södertälje och bytte namn till Knut Wall Marking Systems AB. En ny maskinpark köptes in vilket gjorde att produktionen blev mer effektivare inom kabel- och partmärkningstillverkningen. Den nya maskinparken resulterade i väsentligt kortare ledtider och leverans sker nu normalt nästkommande arbetsdag. Även på krympslangssidan köptes nya maskiner in, förr varmpräglade man varje märkning för hand. Den nya maskinen innebär att logotyper och texter kan skrivas ut redan ett par minuter efter order.

- Utveckling
Under hösten 2009 märkte vi att det saknades något i sortimentet. En gravyrmaskin köptes in och tillverkning av graverade plastskyltar påbörjades. Under året 2010 lanserade Knut Wall sin första webbsida med många nya och smarta funktioner. Kabel- och partmärkning samt skyltar kan nu beställas snabbt och enkelt direkt över internet. Under första kvartalet 2011 utökades personalstyrkan med en försäljare. Idag har vi kapacitet att tillverka ca. 3000 skyltar om dagen. Januari 2012 lanserades en helt ny hemsida med nytt utseende och nya funktioner.

- Framtiden
Vi arbetar konstant med att göra det enklare och mer tidseffektivt att beställa produkter från Knut Wall. Vi vill vara en lyhörd leverantör och samarbetspartner för er. Hos oss får ni personlig hjälp och vi gör allt för att servicen för er som kund skall bli så bra som möjligt.

Address: Gränsbovägen 3, 152 42 Södertälje
Phone: 08-6469401
City: Södertälje
Zip Code: 152 42


Opening Hours

Monday: 07:00 - 17:00
Tuesday: 07:00 - 17:00
Wednesday: 07:00 - 17:00
Thursday: 07:00 - 17:00
Friday: 07:00 - 17:00


related searches: Kabel kmq7, Knutwall marking systems AB Allabolag, Märka med knut
Similar places near
Rosenhöjds El Rosenhöjds El 798 meter Ett företag som utför elinstallationer i Södertälje med omnejd. Vi utför; * Ombyggn...
G:ssons El AB G:ssons El AB 1 km Denna elfirma rekommenderas varmt. Jag har tidigare varit deras beställare och är myc...
Telge Energi Telge Energi 2 km Otroligt dålig support via mail, tog 5 mail och 2 samtal ett otrevligt att komma fram...
Reviews
Jag beställde bara en liten ynklig skylt men fick behandling som om jag var storkund! Riktigt bra service och jättesnabb leverans. Hoppas att jag kan återkomma med en stor beställning en dag.
Comment on this business

to add Knut Wall Marking Systems AB map to your website;