facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Telge Energi

Telge Energi

About

Här delar vi inspiration och information om förnybart, hållbar utveckling och vårt arbete för en ljusare framtid. Vi finns här mån-tor 8-17, fre 8-15. Kundservice nås på 08-122 257 14 och [email protected] mån-fre 8-18.

Story

Telge Energi är ett elbolag från Södertälje som alltid utmanat elbranschen. Först sänkte vi elpriserna, sedan kämpade vi mot kolkraften. Nu vill vi ge barnen en ännu ljusare framtid. Förutom att du alltid får 100% ren el från sol, vind och vatten så är du också med och bidrar till en mer hållbar planet för kommande generationer. Läs mer om våra klimatinitiativ för att barnsäkra planeten på: www.telgeenergi.se



"Telge Energi är elbolaget från Södertälje som säljer el från förnybara källor. Vi bidrar till en långsiktigt hållbar energiförsörjning och gör det enkelt för dig att göra smarta val på elmarknaden."
Address: Storgatan 42, 15136 Södertälje
Phone: +46812225700
City: Södertälje
Zip Code: 15136


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 15:00


related searches: Telge Energi Mina sidor, Telge Energi login, Telge Energi elpris, Telge Energi Omdöme, Telge Energi faktura, Telge Energi vindandelar, Telge Energi ledningsgrupp, Göta Energi
Similar places near
N4 Sverige AB N4 Sverige AB 160 meter N4 förser marknaden med kostnadseffektiv support samt drift och underhåll på system o...
Crew2you AB Crew2you AB 367 meter Otroligt smidiga att sammarbeta med, alltid kunden i fokus!
Clustera Clustera 400 meter Filialen i Västerås är ett drama !!!
GR Tryck och Reklam GR Tryck och Reklam 571 meter Bra service, bra kvalitet och mycket bra priser har tryckt banderoller, affischer, b...
C-Sam AB C-Sam AB 1 km Alldeles för mycket problem hela tiden med hastigheterna. Önskar jag kunde välja ett ...
Knut Wall Marking Systems AB Knut Wall Marking Systems AB 2 km Jag beställde bara en liten ynklig skylt men fick behandling som om jag var storkund!...
Designa Södertälje Designa Södertälje 2 km Enastående Service från Personalen som jobbar med hjärta!
Ahréns Åkeri AB Ahréns Åkeri AB 2 km Utmärkt åkeri
نادي العائله الاجتماعي  Familjens kulturförening نادي العائله الاجتماعي Familjens kulturföre... 3 km نبذة عن نادي العائله هو نادي ثقافي عائلي اجتماعي متنوع الاهداف ويضم بداخله العديد ...
Pasta Point Pasta Point 3 km Kolhydratladda med Pasta Point! Sälj våra lättsålda trepack av pasta och finansiera d...
Limnell's Bygg AB Limnell's Bygg AB 3 km Bygg & Montagearbeten, Snickeriarbeten
Nya Pershagens Pizzeria & Restaurang Nya Pershagens Pizzeria & Restaurang 6 km Sista gången vi beställer härifrån nu. Fick en oätbar pasta som man verkar ha tappat ...
Reviews
Otroligt dålig support via mail, tog 5 mail och 2 samtal ett otrevligt att komma fram till att Telge Energi inte kan visa vad jag betalar per timme vid timavläsning. Man debiteras ett ”snittpris”, vad det nu är? Buggig webbsajt, som jag har rapporterat, ingen respons Tack och adjö Telge Energi, byte till Tibber. Efter uppsägning ringer en lismande äcklig försäljare, och frågar om han kan göra något lite sent förstås. När jag säger nej tack, då slänger han på luren, otroligt oförskämt. Kristoffer Kommentar på svar nedan: Hej Linnea, Angående: ”Vad jag kan se så är timvärden begärda av ditt nätbolag, men det tar alltid upp till 3 månader” Så har ni fått in timvärden vilket jag har kunnat övervaka under ”Min förbrukning” på Er sajt. Ditt svar stämmer alltså inte ljuger? och är i linje med alla svar hittills från Er, nämligen att ni levererar ”trevliga” ytliga standardsvar från någon lathund utan att faktiskt bryr sig om kundens önskemål eller frågor.
Telge Energi är helt fantastiskt.....värdelösa! Har varit kund i 8 år.. Har bönat och bett om kvartalsfakturor vilket dom vägrar tillhandahålla. När jag i perioder har haft sämre ekonomi och halkat efter med en eller 2 elfakturor har dom lagt på sådana ockeravgifter så att hade ett privatägd bolag gjort detsamma med samma procentuella ökning hade man blivit åtalad för ocker. Värst var när jag hade fått fuktskada i min lägenhet och den var obebolig. Då ställer hyresvärden Telge Bostäder dit 2 avfuktare samt använder div olika maskiner så jag fick elräkningar på bortåt 1500-2000 kr för hushållselen. När jag ringer och påtalar detta att jag inte ens kan bo i lägenheten pga att deras systerbolag håller på att renovera den pga vattenskada så säger dom att jag ska betala dessa för att senare kunna få tillbaka det av Telge Bostäder. Det tog 1,5 år innan lägenheten var bebolig och jag kunde få tillbaka mina pengar för utlägg.
Riktigt dåligt. Har försökt få rättelse på en felaktig faktura. Häftigt långa väntetider till kundtjänst. Nu senast 2 timmar och 6 minuter. Efter 45 minuter kopplas samtalet ner!!! Det är 3 veckor sedan jag påtalade felet och blev lovad rättelse men inget har hänt. Verkar vara en riktigt dåligt organiserade verksamhet. Finns det ingen ansvarig? Kan tilläggas att jag haft liknande erfarenheter i tidigare kontakter. Hade jag inte var bunden av mina andelar som inte längre går att sälja hade jag omedelbart bytt leverantör.
De många dåliga omdömena är välförtjänta och med sanningen överensstämmande! Telge Energi är ett USELT och KUNDFRÅNVÄNT företag som sviker sina kunder och fullständigt ignorerar konsumentlagstiftning och dina rättigheter som konsument. Telge Energi tar inget ansvar för fel på arbete och installationer då gör för dig, utan smiter undan vidare ansvar. Säkert felanmält en av Telge Energi beställd och installerad solcellsanläggning 15-20 gånger utan resultat. Många vackra ord vid kontakt, men inget händer. Anmälde fel första gången 30 juni - nu är det 8 oktober. Kände mig trygg med ett kommunalägt bolag där jag under flera år varit elkund, men de beter sig som rufflare och misslyckade lycksökare.
Välj ett annat elbolag om ni kan. Det har bara varit strul med detta företag sen jag bytte.. Dålig och okunnig kundservice som är ovillig att hjälpa till och ta ärenden vidare när det ligger utanför deras område...... Ni har lite att jobba med. T.ex. rätta till felaktig timmdebitering på sommarhalvåret, förklara tydligt hur tryggt avtal fungerer. Just nu kan ingen på telge förklara det.
Jag bokade ett kampanj avtal med ett rörligt pris, där första månaden skulle ha ett reducerat pris, efter första månaden skulle det övergå till vanliga rörliga priset. Bokade i slutet av Augusti genom elskling.se Fick bekräftelse mejl från Telge att allt är ok och att avtalat reducerat pris skulle gälla första månaden, start månad September. Men sen kommer ett pris som är trehundra procent högre per kilowatt än avtalade, även första månaden. Dom påstår avtalade priset var Juli månads pris nivå, trots att jag bokade i Augusti för september månad. Riktiga skojare, kör med lockpriser. Aldrig mer Telge Energi.
Värdelöst inställning som bolag. Ett lika mycket politisk styrt bolag som har fastnat i grön energi träsket. Som prisar ihjäl folk.. rödgrön röra. Sen kan man INTE teckna fast pris avtal med dem om man bor inom Södertälje kommun och i lägenhet. Bytte till Göteborgs energi.
Valde Tryggt avtal, katastrof! 1-1.30 Sek dyrare per KWh än motsvarande hos två andra leverantörer med samma upplägg. Okt-Dec blev ungefär 4000:- dyrare omräknat i KWh jämfört med vårt andra avtal i fritidsboendesamma upplägg och elområde fast med annan leverantör.Sa upp det omgående men givetvis har de dubbelt så lång uppsägningstid mot de andra två..
Ett oseriöst företag. Sa upp tjänst i sept/okt. Enligt deras räkning blir 6 mån uppsägning Maj. Vet inte hur de matematiskt räknar men de lurar en på två månader och lägger till extra. När du säger upp och ber om bekräftelse skall det skickas. Nope då skickar man istället det i december mer än två månader efter och skjuter fram att man sagt upp i december istället. Bedrägeri på hög nivå. Mail har som värst tagit 2 v för dem att besvara vilket är helt oseriöst.
Sjuuuuuukt dåligt!!!!! Har varit kund i många år och varit relativt nöjd. Nu kan man inte komma i kontakt med dom längre!! Helt omöjligt !!! Man ringer in å lämnar sitt ärende sen ringer dom tillbaka. Beräknad svartaktig ca 1 VECKA!!!! Och dom kan inte lova att dom ringer tillbaka! Ska byta direkt!!!! Så sjukt dåligt !!!
Comment on this business

to add Telge Energi map to your website;