facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kokpunkten

Kokpunkten

Story

Hej och välkommen till Kokpunkten actionbads officiella sida!

Här kommer du att mötas av intressanta bakom kulisserna-inlägg, de senaste nyheterna, roliga tävlingar och förmånliga erbjudanden.

Kom med kommentarer, ställ frågor och ha synpunkter så kommer vi att göra vårt allra bästa för att besvara dig. Vi som sköter Kokpunktens Facebook-sida jobbar kontorstider så ibland kommer det att ta lite längre tid innan du får svar på din fråga.

Vi uppmuntrar till konstruktiva diskussioner och förbehåller oss rätten att radera inlägg som är kränkande, innebär hets mot folkgrupp, våldsskildringar, uppvigling, barnpornografi, inlägg som bryter mot PUL, Facebooks allmänna villkor, spam eller upphovsrättsintrång.

Actionbadet innehåller en rad nya och unika attraktioner, och mer än en halv kilometer rutschkanor – allt förlagt över åtta våningar i det gamla ångkraftverket i Västerås. Läs mer på www.kokpunkten.se.

Address: Kraftverksgatan 11, 72131 Västerås
Phone: 0214485500
City: Västerås
Zip Code: 72131



related searches:
Reviews
Mycket folk vi hade en rolig dag med barnen,maten var god men dyr
Bra men lite besvikelse på att man inte kunde göra vissa saker p.g.a corona och information om detta fans inte när man bokade biljetter. I mitt tycke så är det mer uppmålat än de är. Mat och fika va billigt jämfört med vad det kan vara på sånna här ställen, så en extra stjärna för det.
Värt att bada och mycket bra anpassad ställe för hela familjen
Roligt äventyrsbad för hela familjen med roliga vattenrutschbanor och äventyrsbad. Skulle rekommendera att åka dit när det inte är lov för det var rätt mycket folk för att vara corona anpassat, alla trängde sig och gick på varandra. Men vi hade en rolig stund och alla var nöjda.
Tyvärr var VR stängd pga covid... Men annars är det bra. Måste kämpa lite grann för att få badringarna eftersom på vissa tider kan det vara ont om badring.
Väldit fina vatten ruchelkanor och många jakusis, den har även ett varmt utte bad på 3 våningen
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Kokpunkten.

Västerås water park

opening hours, reviews, map, satellite view. Västerås västerås spa location, how can i go. Kokpunkten address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Kokpunkten. On this website you can share your comments and experiences about Kokpunkten with other people.

to add Kokpunkten map to your website;



Similar places near
The Steam Hotel The Steam Hotel 44 meter Köpte ett paket med "spa" och 3-rättersmiddag + övernattning fre-lör + Tre...
Golden Aoni AB. Golden Aoni AB. 821 meter สุขภาพและความงาม https://line.me/R/ti/p/%40nri2321y
Rosa Nail Västerås Rosa Nail Västerås 1 km Stamkund sedan ca.4år. Alltid lika nöjd med naglarna
LaCi Lashes Beauty LaCi Lashes Beauty 1 km Bra salong och bra laboratorier, jag rekommenderar det
MS Livia Konferens Festvåning Spa MS Livia Konferens Festvåning Spa 1 km Detta är en förenings lokal, men kan hyras privat. för fest och bröllop. ligger väldi...
Hässlöhuset Hässlöhuset 4 km Jag tränar på Hässlöhusets gym och stortrivs! Jättefint gym samt stort utbud med pass...
Poolbyggarna Spa Västmanland Poolbyggarna Spa Västmanland 7 km Bra grejor och utmärkt lagerhållning av förbrukningsprodukter. Dessutom bra rådgivnin...