facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Konditoributiken i Varberg

About

Här kan du beställa tårtor och bakverk till alla tillfällen enligt dina önskemål samt gå på kurser och handla det mesta i tårtväg.

Story

Hej!
Mitt namn är Sóley Guðbjörnsdóttir, kommer ifrån Island men ganska så uppväxt här i Sverige. :)

Ända sedan jag var liten så har jag älskat att vara kreativ. Rita, måla, sjunga, skriva dikter och så har jag alltid gillat att baka bullar o kakor.

Under 2010 när jag var mammaledig med mitt tredje barn så upptäckte jag programmet "Cake Boss". Ett Tv-program som handlar om ett bageri som skapar fantastiska och roliga tårtor. Det var då idén med att börja skapa vackra tårtor föddes.

-Jag vill också kunna skapa fantastiska tårtor!

Samtidigt som det är viktigt att det ska vara riktigt gott och varierande med olika och goda smaker!

Så jag har bakat och experimenterat med olika smaker och bakverk. Folk har gett mig utmaningar som jag har prövat och ibland förvånat mig själv med hur gott vissa saker kan vara.

För mig är insidan lika viktig som utsidan om inte viktigare! Man ska njuta av smaken och om utsidan är snygg och häftig, ja då är det ju bara ett stort bonus! Jag jobbar med att göra både insidan mumsig till en vacker utsida!

-Tårtor, kakor och konst !

Eftersom jag har en stor familj och släkt så har jag haft många tillfällen att baka! Även när det inte är något kalas så har jag alltid kommit på en anledning till att baka till någon!

Jag fick mitt fjärde barn i slutet på 2011 och år 2012 så tyckte min dotter att jag skulle göra en facebook sida med mina bakverk, vilket jag gjorde. Jag fick genast massor med underbar respons och började även få förfrågningar om mina bakverk från andra än mina nära & kära. Så min sambo och jag bestämde oss för att satsa på detta och göra det rätt enligt konstens alla regler!

Så vi registrerade ett företag, beställde hemsida och är nu i startgroparna fulla av energi med F-skattsedeln i hand och numera ett godkänt kök!



-Hoppas vi hör av dig snart

Address: Birger Svenssons väg 16e, 43240 Varberg
Phone: 0703612305
City: Varberg
Zip Code: 43240



related searches: Konditoributiken i varberg varberg wedding, Konditoributiken i varberg varberg menu
Similar places near
Kustbageriet Kustbageriet 2 km Goda och prisvärda semlor i olika storlekar. Köpte en stor, men tyckte den var för li...
Lilla Träslövs Finbageri Lilla Träslövs Finbageri 2 km Ett mysigt och trevligt café, här bakar man kaffebröd och säljer smörgåsar. Vi åt fru...
Sikta stenugnsbageri 0340 22 50 15 Sikta stenugnsbageri 0340 22 50 15 7 km En fin och charmig plats ute på landet att avnjuta ett fik eller måltid med vänner oc...
Comment on this business

to add Konditoributiken i Varberg map to your website;