facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sikta stenugnsbageri 0340 22 50 15

Sikta stenugnsbageri 0340 22 50 15

About

Sikta är ett modernt hantverksbageri där vi väljer råvaror med omsorg och med minsta möjliga avtryck på miljön. Välkomna att avnjuta något gott!

Address: Vare 47, 43291 Varberg
City: Varberg
Zip Code: 43291


Similar places near
Kustbageriet Kustbageriet 7 km Goda och prisvärda semlor i olika storlekar. Köpte en stor, men tyckte den var för li...
Konditoributiken i Varberg Konditoributiken i Varberg 7 km Här kan du beställa tårtor och bakverk till alla tillfällen enligt dina önskemål samt...
Reviews
En fin och charmig plats ute på landet att avnjuta ett fik eller måltid med vänner och familjer. Väldigt mysigt ställe att vara på.
Mitt ute på landet ligger detta mycket trevliga kafé med glass och bageri. Det finns andra inredningsbutiker på samma gård och en restaurang. Det går även att köpa deras egna produkter som marmelader, kakor och mjöl. Allt håller mycket hög kvalitet och är jättegott. En ny favorit som kommer besökas regelbundet i framtiden.
Mycket bra café i härlig miljö. Åt frukost här. Stor frukosttallrik för strax under 90kr. Gott kaffe. Fanns även andra alternativ om man vill välja själv. Smoothie, frallor, fika. Allt såg väldigt gott ut och inga överpriser. Rekommenderas starkt! Kommer garanterat återvända hit nästa gång vi är i närheten.
169kr för frukost buffé. Önskar väl att det funnits ett ”färdigt” paket, till ett lägre pris.
Fantastisk pärla närmare Varberg än man kan tro. Jättegod fika med mycket gott att välja emellan, gott kaffe, mysig lokal och uteservering i en fridfull miljö, trevlig och serviceinriktad personal. Rekommenderas varmt!
Mysigt cafe, med bra utbud på bakelser och te. De har även en del maträtter, men har bara testat en grillad vegetarisk macka som inte var min favorit det är ju personligt. Älskade deras Afternoon Tea!!! Goda mackor, scones, sylter, bakelser!
Trevlig personal i en unik gårdsmiljö. Sikta Stenugnsbageri är en pärla som förutom att leverera härliga luncher och trevliga fikastunder året runt, även fixar tårtor och bakverk i världsklass! Bageriet får i betyg 5 Sommartårtor av 5 möjliga! Alltid värt ett besök!
Fantastiskt goda smörgåsar i en genuin miljö. Gillar att man jobbar även med upplägget. Smakade gott både för ögat som för munnen. Kommer definitivt återkomma för att testa fler sorter. Bra priser och gott om platser att sitta på trots att det var en del folk vid tillfället.
Supertrevlig ställe, åker dit några ggr varje sommar
Såå mysigt ställe. God äggmacka och trevliga butiker. Kommer bli fler besök =
Comment on this business

to add Sikta stenugnsbageri 0340 22 50 15 map to your website;