facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kongahälla Djursjukvård

Kongahälla Djursjukvård

About

Kongahälla Djursjukvård - Den kompletta djurkliniken med den stora kompetensen i det lilla formatet.

Story

Personligt hela vägen
På Kongahälla Djursjukvård står du och ditt husdjur alltid i centrum. Vi har drivit djursjukvård sedan 1986 från både Kungälv och Göteborg, från den lilla praktiken i källaren - till det stora djursjukhuset. Alltid med omtanke och kvalité för våra patienter - personlighet, omtanke och service är viktigt för oss. Vi tror att det märks.
Vår vision är att vara det självklara, privata alternativet inom djursjukvård i regionen.

Address: Hollandsgatan 5, Kungälv
Phone: 030 392 300
City: Kungälv


Opening Hours

Monday: 07:00 - 18:00
Tuesday: 07:00 - 18:00
Wednesday: 07:00 - 18:00
Thursday: 07:00 - 18:00
Friday: 07:00 - 18:00


related searches: veterinär kungälv, akut veterinär kungälv, evidensia kungälv, djurklinik kungälv, evidensia kungälv priser, smådjursakuten kungälv, veterinär ytterby, göteborgs djurklinik
Similar places near
Evidensia Djursjukvård Evidensia Djursjukvård 2 km Ett snabbt spontant besök för att väga vår Morris som har haft långdraget magproblem ...
Veterinär Erika Rask AB Veterinär Erika Rask AB 3 km Erika och Lotta SER djuren. De är skickliga . Jag är lycklig över att de finns.
Stall Tofta AB Stall Tofta AB 13 km Fina hästar och vacker miljö, men instruktören har nog inte uppfattat att han säljer ...
Reviews
Sedan vår ordinarie veterinär gått i pension har jag fått söka runt för en ny pålitlig sådan vilket jag funnit hos Kongahälla Djursjukvård! De har fått sköta allt från löpande underhåll och kastrering till nu senast en pizzadeg på tvären i kattens buk. De har varit underbara med vår "pizza-katt" och hos dem är goda råd aldrig dyra! "Personligt hela vägen" stämmer till 100% Rekommenderar dem till alla med katt!
Vi skulle tyvärr ta bort vår älskade Charli. Vi vart helt förstörda och mitt i allt så blev vi tacksamma för att vi blev så fint omhändertagna här. Ni gjorde upp så fint i ett rum och tog så bra hand om vår fina katt innan hon fick somna in och ni tog även jätte bra hand om oss. Tusen tack för allt!
Vi möttes av ett oerhört engagemang från personal och ett varmt, samt ödmjukt bemötande. Jag rekommenderar starkt Kongahälla Djursjukvård.
Fick tid dagen efter jag ringde, vänligt mottagande. Lugnt o fint
Vi är så nöjda med Kongahälla djursjukhuset, alltid ett bra bemötande och de tar alltid hand om alla djur med kärlek och respekt. Det känns så tryggt att lämna våran pälsklingar Luna och Tarzan hos er. Nu är så kunniga, sååå många års erfarenhet ,30 år ni har inte dålig det! Tack för att ni finns. Tack för att ni tog hand om våran katt Luna igår. Han återhämtar sig nu,kämpigt med kragen och antibiotikan han måste äta de här dagarna... Tack! Tusen tack. Mimmi och Jörgen. Kram från Luna och Tarzan. BÄSTA VETERINÄRER VI VET.
Jätte nöjd tar hand om djuren pratar med oss hund ägare 3 st hundar trevligt bemötande
Mycket trevlig och kunnig personal. Vi har fått fantastisk hjälp när vi behövt.
Lämnade in en skadad Harpalt för hjälp att lugnt och stilla avsluta smärtorna från skador orsakats av attackerande fåglar från en lekplats.. Gick inte att rädda bebisharen tyvärr, men bemötes värdigt i dörren..
Comment on this business

to add Kongahälla Djursjukvård map to your website;