facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Stall Tofta AB

Address: 212 Tofta, 442 75 Kungälv
Phone: +46303225853
City: Kungälv
Zip Code: 442 75



related searches: Tofta Herrgård
Similar places near
Kongahälla Djursjukvård Kongahälla Djursjukvård 13 km Sedan vår ordinarie veterinär gått i pension har jag fått söka runt för en ny pålitli...
Evidensia Djursjukvård Evidensia Djursjukvård 14 km Ett snabbt spontant besök för att väga vår Morris som har haft långdraget magproblem ...
Veterinär Erika Rask AB Veterinär Erika Rask AB 16 km Erika och Lotta SER djuren. De är skickliga . Jag är lycklig över att de finns.
Reviews
Fina hästar och vacker miljö, men instruktören har nog inte uppfattat att han säljer en upplevelse. Han var arrogant och bitvis otrevlig. Tyckte synd om tjejerna som jobbade för honom.
Mycket bra ridtur! Ledaren var tydlig och pedagogisk. Hästarna såg ut att må bra, fin natur! 10/10
Så fint härligt ställe
Min dotter fick en turridning på sin 13-års dag och sett fram emot detta i två månader. Intruktören var fyllständigt bedrövlig o stressade på gruppen hela tiden och oerhört nonchalant. Fika i skogen bestod av en påse gifflar som ställdes backen.. är för mycket med en stjärna i betyg. Vilket skämt!!
Mycket välskött stall.
Ett barn och mor ville ha en härlig dag tillsammans och rida islandshäst. Efter ridturen var de så hård kritiserade av instruktören att flickan grät och alla hade ont i magen. Första gången var en positiv upplevelse, med en annan instruktör.
Comment on this business

to add Stall Tofta AB map to your website;