facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Körkortexpress - Hallsta Trafikskola

"Vi är ett lagom tokigt gäng som gillar vårt jobb och gärna hjälper dej med körkortet.Fråga oss gärna, individuella lösningar är vår grej. Det mesta är möjligt!Vi jobbar mycket med intensivutbildningar men har alla varianter:BIL både manuell och automat, MC, BIL & SLÄP BE & B96 och MOPED klass 1 & klass 2.Körkort i expressfartIntensivkurs all inclusice 2 veckorRäntefria körkortslån via WasaKreditMC-kort på semesternSläpkort BE och B96/utökat BAM-kort klass 1 =45 km/h och klass 2 = 25 km/hIntensivkurs AutomatCSN körkortslånBerätta hur du vill ha det så fixar vi!Inga problem, vi presenterar gärna ett fungerande förslag!Här skräddarsys alla utbildningar för att passa dej och du fåren personlig utbildningsplan."
Address: Parkgatan 4, 734 35 Hallstahammar
Phone: (0220) 511 11
City: Hallstahammar
Zip Code: 734 35



related searches: Körkortexpress öppettider, Gruvegårds Trafikskola, Intensivkurs körkort lediga platser, Västerås Trafikskola AB, Intensivkurs körkort inkl uppkörning, Intensivkurs AM körkort Uppsala, Intensivkurs MC med uppkörning, am-körkort intensivkurs skåne
Similar places near
Körkortexpress Körkortexpress 9 meter Jättetrevlig personal, superbra hjälp och jag känner mig så välkommen! Trodde aldrig ...
Körkortexpress Körkortexpress 24 meter Var där på introduktionskurs idag med min son som ska övningsköra. Kursen var jätte b...
Reviews
Var där på introduktionskurs idag med min son som ska övningsköra. Kursen var jätte bra och Magnus är väldigt bra. Dock så går betyget ner för att det finns ett stort behov av AC eller fläktar för att få ner värmen så man orkar koncentrera sig.
Bra ställe ändå för den som vill ha körkort...
Den läraren som körde den bilen lär veta vad jag menar. Ni kan helt enkelt inte bete er och därför får ni denna recension.
Så härlig körskola. Trevlig personal, kunniga lärare som svarar på allt. Dom gör det kul att ta körkort.
Tagit B96, A och BE med Körkortexpress dom senaste åren. Bästa handledning och service av Magnus och Jenni! Här kuggas ingen som vill ta körkort!!
Jättetrevlig personal, superbra hjälp och jag känner mig så välkommen! Trodde aldrig jag skulle tycka om att köra bil men nu gör jag det! Tack tack tack!
Riktigt bra lärare, lärde mig snabbt. Hade dessutom riktig roligt under tiden och inga problem.
Köpte en intensivkurs för flera år sedan. Mina värsta investerade pengar i livet. Hoppas de har blivit bättre med åren
Bildskolan mitt i centrum. Den har funnits länge och lärt upp många. Noggranna och lugna lärare som tar sig tid för att svara och förklara. Utbildar moped,epa o bil. MC och tungt släpbe. Har handledare utbildning och gör gratis synundersökning. Allt från svara på frågor till komplett intensivutbildning. Kostnaderna är som dom flesta bilskolor. Säljer också böckerna för teorin och har teori på datorer om man vill det.
Väldigt trevlig och snäll personal. Tydliga och hjälpsamma:
Comment on this business

to add Körkortexpress - Hallsta Trafikskola map to your website;