facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Körkortexpress

Körkortexpress

About

Ska du ta hjälp med ditt körkort är det hit du ska vända dig. Handledarkurs, Bil automat eller manuell, moped, MC och släp. Självklart kör vi intensivt.

Story

Vi på körkortexpress utbildar dig på Bil, MC, Moppe och tungt släp! Vi har både intensiva och superintensiva utbildningar att erbjuda för dem som vill det eller så planerar vi in utbildningen efter ditt önskemål och behov!
Vi är ett härligt gäng trafiklärare och kontorister som jobbar här och finns för att hjälpa dig på vägen till körkortet! Vi erbjuder körlektioner mån-tor 07.00- 18.00 och fredagar 07.00-16.30. Under kontorets öppettider kan du sitta i våran teorisal och plugga teori på datorn och det finns alltid någon på kontoret som hjälper dig när det behövs! Läs mer på våran hemsida för att få all information som du behöver eller ring om du har frågor!

Address: Parkgatan 4, 73435 Hallstahammar
Phone: 022051111
City: Hallstahammar
Zip Code: 73435



related searches:
Similar places near
Körkortexpress - Hallsta Trafikskola Körkortexpress - Hallsta Trafikskola 9 meter Var där på introduktionskurs idag med min son som ska övningsköra. Kursen var jätte b...
Körkortexpress Körkortexpress 32 meter Var där på introduktionskurs idag med min son som ska övningsköra. Kursen var jätte b...
Reviews
Jättetrevlig personal, superbra hjälp och jag känner mig så välkommen! Trodde aldrig jag skulle tycka om att köra bil men nu gör jag det! Tack tack tack!
Köpte en intensivkurs för flera år sedan. Mina värsta investerade pengar i livet. Hoppas de har blivit bättre med åren
Dåliga lärare
Jan-eric beman har klarat upp körning i dag
Väldigt trevlig och snäll personal. Tydliga och hjälpsamma:
Comment on this business

to add Körkortexpress map to your website;