facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Kraniosakral terapi - KST -

Kraniosakral terapi - KST -

About

Kraniosakralterapi (KST) är en alternativ manuell behandlingsmetod som utvecklades 1899 av den amerikanska osteopaten William Garner Sutherland.

Story

Behandlingar sker i salongen, en trappa ner
En kraniosakralbehandling innebär att terapeuten placerar sina händer på klienten, vilket ger dem möjlighet att "känna in" de kraniosakrala rörelser. Dessa rörelser orsakas av den fysisk/fysiologisk mekaniken som omfattar skallen med dess fogleder, korsbenet och dess förhållande till höftbenen, ryggkotorna, hjärnhinnorna, hjärnan samt ryggmärgen tillsammans med ryggmärgsvätskan och dess cirkulation. Huvudområdena är skallen (kraniet) och korsbenet (latin: os sacrum), därav ordet kraniosakral.
Kraniosakralterapi kan behandla och lindra bland annat psykisk stress, nack- och ryggbesvär, migrän och kronisk smärttillstånd såsom fibromyalgi.



"KranioSakralTerapi KS är en alternativ manuell behandlingsmetod. Vi kan behandla och lindra bland annat nack- och ryggbesvär, migrän och i vissa fall kronisk smärttillstånd. På så sätt ges kroppen möjlighet att själv lösa spänningar och obalanser på cellnivå så att en djup läkning kan ske. En KranioSakral behandling hjälper kroppens system att komma i balans så att den själv kan korrigera och läkas.Rent fysiskt kan en behandling vara enormt avslappnade och släppa på spänningar som hindrar hälsa och välmående, och återställa cirkulation och flöde. Behandlingen har också en påverkan på den emotionella/mentala aspekten av en spänning. Det finns alltid en anledning att spänningen har uppstått."
Address: Hindsbogatan 6, 532 32 Skara
Phone: 0511-12299
City: Skara
Zip Code: 532 32


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 17:00

Similar places near
Sund & rund Sund & rund 1 km Vi kan inte alltid undvika stress i våra liv. Men vi kan lära oss att hantera stress ...
Equitotal Equitotal 11 km Underbar behandling
Comment on this business

to add Kraniosakral terapi - KST - map to your website;