facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Krapperups Kaffestuga & Slottsbod Handelsbolag

"Mysig kaffestuga med fina kakor, gott kaffe och läcker lunch"
Address: Kullabergsvägen 48, 263 77 Mölle
Phone: +4642344800
City: Mölle
Zip Code: 263 77



related searches: Krapperups kaffestuga & slottsbod handelsbolag menu, Krapperups slott, Mölle Krukmakeri
Similar places near
Mölle Krukmakeri & Café Mölle Krukmakeri & Café 47 meter Besökte Mölle Krukmakeri för att beställa pizza i juli månad. Valde deras ravioli och...
Reviews
Härligt, mysigt ställe! Vacker miljö, både inne och ute. Mest platser utomhus, men det finns en del inne också. Tårt- och kakbitar för 65 kr, cappuccino och liknande för 50 kr, småkakor för 15-20 kr. Ganska stort utbud av sötsaker kollade inte på matutbudet. Toaletter finns i närheten. Nära till museum, konsthall etc. Parkering för personbilar, ej platser för husvagn.
Supermysigt fik! God mat och oerhört mumsigt fika! Mitt tips är att gå igenom huset och sätta er i trädgården istället för på innergården. Otroligt vacker plats! Mycket skugga så passar bra när man har med sig barn.
Snäll personal, lite otydligt med priser, och val av dricka då jag pekade på en 33cl alkoholfri öl och fick en 50cl 5.2% av samma sort, kan bli en stor miss om någon som inte ska dricka Alkohol får det ist för en alkoholfri, dyrt!
God lunchmacka i en trevlig miljö. Väl värt ett besök.
Mysigt ställe i gammal byggnad på innergården. Tyvärr är priserna höga jämfört med kvaliten på kakor och bakverk. Bland annat kostar en vanlig kaffe 50 kronor. Hade bakverken och kakorna varit något utöver det vanliga så hade ett högre pris inte gjort något, men tyvärr var det inte så. Synd när det är så fin miljö och slottspark annars.
Jättegod lunch! Dyrt men värt portionen. Mysigt att sitta på baksidan. Trevlig tjej i kassan. Dock ingen ordning på folk när det kommer till covid-19. Lättare för personal att säga ifrån än besökare.
Väldigt mysigt kafé i direkt anslutning till slottet. Väldigt trevlig personal och ett stort urval att välja mellan, både vad gäller mat och fika. Ett perfekt stopp på väg till eller från Kullens Fyr.
Yes. Här finns det fika! Nästan omöjligt att välja mellan alla pajer, kakor och bakverk. Fin miljö att kika runt i och bra med sittplatser. Lätt att parkera. Det fanns även en liten shop som jag inte var inne i utan satt hellre och dåsade i skuggan. Väl värt ett besök eller två.
Charmigt ställe med goda lättluncher, kakor och bakverk. Tyckte priserna var lite höga men det var generösa portioner. Parken med närliggande omgivningar var så fina.
Mysigt fint gårdscafé! Jag åt räkmackan som var väldig god. I närheten fanns en utställning om Carl von Linné och runt slottet en trevlig och välskött park som man kunde strosa omkring i.
Comment on this business

to add Krapperups Kaffestuga & Slottsbod Handelsbolag map to your website;