facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mölle Krukmakeri & Café

Mölle Krukmakeri & Café

Story

Vår butik erbjuder hantverk som skall användas i vardagen. Skålar, spillkummar, lattekoppar, tekoppar, tallrikar, kannor och mycket mer. På beställning gör vi bröllopsgåvor med texter och namn tryckta direkt i godset, företagspresenter och fotavtryck av små nyfödda gummor o gubbar.

Caféet har utökats med ett stort orangeri, och ett antal fabulöst trevliga kallskänkor och en rödögd kock serverar sådant som bara är gott och inte det minsta nyttigt. Alla bakverk och bröd bakas på plats. Kaffet rostas av ett litet familjeföretag i Göteborg och bereds med mycken stolthet i vår Faema e61 espressomaskin anno 1962. När vädret tillåter har vi jazzmusiker som gnolar i trädgården. En vacker dag fick vi för oss att börja göra den ovanliga neapolitanska pizzan på kvällarna. Den verkade enkel men visade sig vara lurig som bara den. nu har vi haft öppet vår kvällsrestaurang sedan våren 2015 och vi har blivit ett med våra pizzor! Vi har hämtat en handbyggd ugn i Napoli och övat o övat och målet om sveriges bästa neapolitanska pizza är inte långt borta! Från 17.00 serveras dessa:)
Vi lever ett lite annorlunda men trevligt liv där ute i Mölle. Förslagsvis lägger du dina vägar förbi en vacker dag och undersöker saken själv.

Varmt välkommen till en liten hantverksindustri med ett stort hjärta!



"We run a small ceramic handcrafted industry tightly incorporated with our restaurant. We believe that the continent begins with Mölle and therefor you will find strong influences from the very same continent but also the rest of the world. Multikulti some would name it but it is simply just "happy camping" in its purest form. So bring your good mood and curiosity and come over to share it with us! Most welcome to a place that is just as narrow and silent as a bodega in Caracas:"
Address: Mölle Hamnallé 9, 26377 Mölle
Phone: 042347991
City: Mölle
Zip Code: 26377



related searches:
Similar places near
Krapperups Kaffestuga & Slottsbod Handelsbolag Krapperups Kaffestuga & Slottsbod Handelsbol... 47 meter Härligt, mysigt ställe! Vacker miljö, både inne och ute. Mest platser utomhus, men de...
Solvikens Glasskiosk Solvikens Glasskiosk 1 km Försäljning av kulglass, pinnglass, kaffe, läsk & böcker.
Ellens Café I Ransvik Ellens Café I Ransvik 2 km Solen, maten och havet som slår mot stenarna. Ett solklart stopp på sommaren.
Ransvik Havsveranda Ransvik Havsveranda 2 km Fantastiskt fin utsikt, godaste kakor och bakverk jag smakat på länge, och service i ...
Café Himmelstorp Café Himmelstorp 3 km Påväg mot Nemis på den blå/orangea leden ligger Himmelstorpsgården med sina fina vass...
Kullens Fyrservering Kullens Fyrservering 4 km Vilken pärla! Fisksoppa är delikat och våfflan ännu bättre.
Kullens Fyr Kullens Fyr 4 km Så vackert, mycket att se. Många olika stigar att gå på. Dock får man vara försiktig ...
Reviews
Besökte Mölle Krukmakeri för att beställa pizza i juli månad. Valde deras ravioli och den var tyvärr ganska torr. Fyllningen var bra men själva rätten serverades väldig tråkigt. Det kändes som kokt ”studentpasta” med riven parmesan och svartpeppar ovanpå. Ingen sås, olivolja eller lite brynt smör till. Bara kokt ravioli. Det var rätten och det blev väldigt torrt. Ravioliplattorna fastnade i varandra för de var så varma när de lades upp på tallriken. Tack och lov följde lite sallad med på tallriken. Men jag ångrar valet av mat. Borde valt pizza - som alltid är ett säkert kort. Tyvärr glest med personal för att be om hjälp eller för att få påfyllning av dryck. I övrigt en trevlig trädgård med äppelträd och öppen shop hos krukmakeriet. Ingen gräsmatta utan lösa småstenar där borden står. Hundar är välkomna. Kortbetalning.
Mysigt ställe med riktigt goda pizzor. Trevlig innergård i skyddad miljö. Kul med udda möblemang och jultallrikar Vi kommer åter. Perfekt efter eller före en dag kring Kullaberg.
Mycket trevlig personal och utomordentligt god pizzor. Atmosfären är stilig och lugnande trots att det är mycket folk i restaurangen.
Besökte restaurangen för jag hört att pizzorna skulle vara goda. Pizzorna var okej, inte mer än så. Mycket personal vilket är positivt, dock enbart ungdomar från Stockholm verkar det som. Hade varit kul om lokal ungdomar fick chansen på sommarjobben. Trevlig ställe med härlig atmosfär.
Skönt ställe inbäddat på en liten tomt i Mölle. Goda pizzor och en grym rödbetssallad med chévre ost och valnötter. Bra atmosfär, bra service. Perfekt på en regnig som solig dag.
Helt ok mat med tanke på priset. Mysig atmosfär troligtvis riktigt trevligt när det inte är högsäsong. Nu var det rörigt med beställningarna. Vi fick vänta en timme på maten denna gång, förra året var det en halvtimme. Det är inte ok!! Så det var sista gången vi kommer hit.
Riktigt mysigt ställe med godaste pizza och riktigt bra service! Toppbetyg, ska ditt igen!
Jättemysigt ställe med drömgod pizza och trevlig personal. Lite långa väntetider på mat och man kan bli lite bortglömd om man sitter på fel ställe men personalen är glad och stämningshöjande.
Efter en promenad från Björkeröd smakar en vedugnsbakad pizza med en himmelsk IPA från Höganäs bryggeri alldeles förträffligt! Skön miljö där även hunden är välkommen.
Är oftast så så nöjd när jag är här men de gångerna jag suttit inomhus så har musiken varit såpass hög i köket att man knappt hör vad ens sällskap säger vilket skapar en tråkig stämning när man vill ha en trevlig middag. Annars brukar jag alltid va väldigt nöjd med både service och mat, uteserveringen är supermysig :
Comment on this business

to add Mölle Krukmakeri & Café map to your website;