facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for KreativaNea

KreativaNea

About

KreativaNea är ett företag med två inriktningar. Den ena delen riktar sig till dig som är ute efter personliga och unika presenter och den andra riktar in sig på färgsättning inom konst och inredning.

Story

Min idé med KreativaNea är främst att få inspirera och hjälpa människor att må bra. Jag vill att man ska kunna gå in på hemsidan, läsa om färg och dess egenskaper och med hjälp av det få ett bättre hum om vad färger faktiskt gör med vår fysiska och psykiska hälsa!

Kanske kan du bara genom att läsa, börja ändra små saker i ditt hem och på så sätt få ett hem som passar dig mer. Men skulle du vara mer intresserad av hur färgsättning i hemmet fungerar kan du beställa en färganalys via mail på min hemsida. Då får du veta vilka färger som passar just dig, varför och vad de gör för din kropp och sinne.

Och eftersom jag tycker så mycket om att skissa och måla så tar jag även beställningar på både skissade porträtt, gratulationskort av alla dess slag till holistiska målningar!

Address: -, 761 74 Norrtälje
Phone: +46 70 873 86 89
City: Norrtälje
Zip Code: 761 74



related searches:
Similar places near
Malva Krukmakeri Malva Krukmakeri 8 km "Krukmakeri"
Doft & Veke Doft & Veke 13 km Försäljning av tillbehör för att tillverka ljus och doftljus. Vi har doftoljor, vax, ...
Anneko Design Sweden Anneko Design Sweden 14 km Anneli Asplund designar och producerar miljövänliga hälsningskort som går att planter...
Hantverkarna - Slöjd-Hantverkarna Hantverkarna - Slöjd-Hantverkarna 15 km Hantverksbutik med Svenskt och lokalt tillverkat hantverk.
Pappershörnet Pappershörnet 15 km En trevlig liten butik med en känsla av en Pappershandel som den en gång i tiden var....
AKEBA AKEBA 15 km Topp ställe fin present affär
Spriida Spriida 15 km Utmärkt sortiment med det mesta som man kan önska sig, bland presentartiklar, tavlor,...
Tony Irving Tony Irving 15 km Swedish TV and Radio Personality, Entertainer , Author, Lecturer , Dancer, Dance Teac...
Plock & Pin of Sweden - hockeyreparationer och läderhantverk Plock & Pin of Sweden - hockeyreparationer o... 15 km Reparationer av ishockeyutrustning, tillverkning av hundhalsband, hundkoppel och armb...
Ellaboda Design Ellaboda Design 23 km Hemgjorda smycken mm
Comment on this business

to add KreativaNea map to your website;