facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Plock & Pin of Sweden - hockeyreparationer och läderhantverk

About

Reparationer av ishockeyutrustning, tillverkning av hundhalsband, hundkoppel och armband av läder. Försäljning av material för läderhantverk.

Story

Tillverkning av hundhalsband, hundkoppel, armband av giftfritt, vegetabiliskt garvat läder från svenska Tärnsjö garveri. Just nu är tillverkningsdelen pausad men försäljning av produkterna sker här och jag säljer dessutom stora delar av mitt läder/skinn-förråd och beslag som hör läderhantverket till. Allt finns upplagt i album. Klicka i vänster kolumn först på FOTON och därefter på VISA ALLA.

Köparen betalar för sina produkter inklusive frakt i förskott. Detta på grund av att jag har blivit lurad så många gånger att det får räcka en livstid. Frakten sker med paket eller postens "Skicka lätt" så att godset blir spårbart. "Skicka lätt" kostar 63 kronor för upp till 1kg och 95 kr för upp till 2 kg. Jag kan också köra ut saker med bil om någon vill köpa väldigt stora mängder. För övrigt gäller konsumentköplagen eftersom P&P är ett momsregistrerat, aktivt företag och momsspecificerat kvitto medföljer på allt.

På halsband, koppel och armband som jag själv tillverkat gäller ett års ovillkorlig garanti.

Address: Lennart Torstenssons väg 10, 76143 Norrtälje
City: Norrtälje
Zip Code: 76143


Similar places near
Pappershörnet Pappershörnet 627 meter En trevlig liten butik med en känsla av en Pappershandel som den en gång i tiden var....
Hantverkarna - Slöjd-Hantverkarna Hantverkarna - Slöjd-Hantverkarna 663 meter Hantverksbutik med Svenskt och lokalt tillverkat hantverk.
Doft & Veke Doft & Veke 3 km Försäljning av tillbehör för att tillverka ljus och doftljus. Vi har doftoljor, vax, ...
Ellaboda Design Ellaboda Design 8 km Hemgjorda smycken mm
Malva Krukmakeri Malva Krukmakeri 9 km "Krukmakeri"
KreativaNea KreativaNea 15 km KreativaNea är ett företag med två inriktningar. Den ena delen riktar sig till dig so...
Comment on this business

to add Plock & Pin of Sweden - hockeyreparationer och läderhantverk map to your website;