facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for KÜMMERLING BIL

About

Kümmerling bil köper och säljer begagnade bilar och är fokuserade på att leverera högkvalitativa produkter.



"KÜMMERLING BIL STOCKHOLM är fokuserad på inköp och försäljning utav begagnade personbilar samt lätta lastbilar.Vi har som mål att hålla konkurrenskraftiga priser samt en hög servicenivå med en kombination att leverera högkvalitativa produkter.Vi ska vara tillmötesgående och ha kunden i fokus, för att på så sätt skapa långsiktiga relationer med våra kunder och leverantörer.Vår anläggning ligger i Haninge söder om Stockholm."
Address: Hantverkarvägen 39, 13644 Handen
Phone: 0101298000
es.libgnilremmuk@rehpotsirhc
City: Handen
Zip Code: 13644


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 11:00 - 15:00


related searches: Kümmerling Bil Allabolag, Kümmerling Vadstena, Haninge Bilcenter, Biluppgifter
Similar places near
Torvalla Bil Torvalla Bil 47 meter I samband med årlig service passade jag på att be om reparation av några stenskott so...
Torvalla Bil Haninge Torvalla Bil Haninge 64 meter Super nöjd. Perfekt servis! Peter är jätte snäll, förklarar allt perfekt. Jättenöjd!...
EquiTrek Stockholm EquiTrek Stockholm 93 meter Välkommen till Equi-Trek Stockholm! Hos oss får du förstaklassig service tack vare p...
GTAUTO GTAUTO 397 meter Riktigt bra service! Vet vad dom håller på med. Om ni söker en seriös bilhandlare så ...
Bilia Bilia 453 meter Allt som rör bilen. Och lite till.
J BIL J BIL 1 km Daniel på Jbil Haninge har varit otroligt tillgänglig under hela väntan på min nya le...
Reviews
Köpte en Golf 2015 av Kümmerling bil, efter en cirka månad började sidorutan vid förarsätet att strula, kontaktade dem då och de erbjöd sig att fixa det direkt. Väldigt bra service!
Haft kontakt med säljare Phillip under hela säljresan. Hela företaget är seriöst och har proffsigt bemötande och står för vad dom säger. Vi åkte från Karlstad - Haninge och bilen var nytvättad och allt som vi hade gjort upp innan, var färdigt ställt och alla papper klara vid ankomst! Smidigt och så man vill ha det som kund! Phillip var varm och ärlig, och jobbade utan stress och var inte påstridig , Bra människor helt enkelt/ Soner
Bästa bilhandlaren där ute, hjälper och lyssnar. Precis som proffs ska sälja bilar. Inte utsidan som räknas som för många andra handlare, alla får hjälp. Kom med slappa kläder och blev fortfarande en bilaffär på en sjuk bil. Hit kommer jag igen.
Köpte en bil som det tyvärr blev lite strul med. Proffesionellt bemötande och hjälp hela vägen. Precis som det ska vara. Väldigt nöjd med köpet.
Var uppe från Kalmar och köpte en Mercedes. Inblandade i affären var Robert, Christoffer och Oscar. Högsta betyg till alla tre. Smidigt och professionellt bemötande. Kan verkligen rekommendera Kummerling bil och köper gärna bil av dem igen!
En riktigt bra bilhandlare! Trevligt bemötande och en schysst affär.
Mycket trevlig och kunnig personal. Jag sålde min bil och Philip skötte allt väldigt smidigt och det kändes tryggt, proffsigt! Jag kommer att rekommendera er vidare.
Jag både sålde och köpte min bil hos Kümmerling Bil, jag är supernöjd både med den nya bilen samt den service jag fick under köp/sälj processen. Rekommenderar starkt!
Riktigt bra begagnathandlare. Har sålt och köpt många fordon via dem och de har fungerat riktigt bra varje gång. Känns riktigt tryggt och seriöst att göra affärer med dem!!
Bästa bilköpet Fick problem med bilen 2 månader senare. De löste problemet utan några snack. 10 stjärnor Tack Christopher
Comment on this business

to add KÜMMERLING BIL map to your website;