facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Låsman

"Vi erbjuder bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företag, statliga verk och kommuner försäljning, projektering, installation och service av lås, passagesystem, inbrottslarm och postboxar.Vår butiks öppettider: Måndag- torsdag 08.00-17.00 Fredag 08.00-15.00 Lördag 10.00-14.00"
Address: Rosenlundsgatan 20 , Stockholm 118 53, AB, SE
Phone: +46 8 84 00 14
City: Stockholm
Zip Code: 118 53



related searches: Låsman stockholm age, Låssmed Stockholm pris, Låssmed Östermalm, Låssmed Skärholmen, Låssmed pris, Låssmed Vasastan, Låssmed Kungsholmen, Låssmed Täby
Similar places near
Södermalms Lås Södermalms Lås 1 km Södermalms Lås hjälpte mig med en låsinstallation och jag kan varmt rekommendera dem....
Kungslås Kungslås 2 km Trots att de stängde precis då jag ringde så väntade de 20 minuter tills jag kom fram...
Kemtvätt & Skrädderi Kemtvätt & Skrädderi 3 km Vi gör skrädderi och all typ av kemtvätt, inklusive hushållstvätt, mattor, gardiner ...
Isaks Isaks 4 km
Reviews
Kom så snabbt det behövdes. Kunde fixa problemet med rimlig omfattning inga fördyrande extra ingrepp eller byte av fungerande delar bara för att det varit enklare för dem och dessutom undersökte bakgrund till fel och drog slutsats hur dörren gått i baklås. Gjorde en extra teknisk åtgärd och visade hur vi med detta kan lösa problemet själva nästa gång det eventuellt händer. Även om jag gärna anlitar just dem igen, så är väl den bästa leverantören av dessa slag av drulle-incidenter de som hjälper en eliminera behovet av dem. Önskar Låsman all lycka, förhoppningsvis utan oss dock :-
Snabbt svar och inställelse på plats inom 1 tim, jobbet utfördes som beställt utan hickups, rimlig prissättning. Tryggt och seriöst. Nöjd.
Ja, ni dök aldrig upp efter att jouren ringde och sa att det var fullt upp.
Det här är det absolut SÄMSTA och minst proffesionella bolag jag träffat på. Jag betalade deras jour vid en utelåsning, dom gjorde ett så dåligt jobb att jag blev utelåst igen pågrund av en felaktigt installerad cylinder. Därefter vägrar dom lösa problemet under jour och säger att dom kanske kan skicka ut någon dagen efter för att titta på det. Katastrofalt dåligt jobb och katastrofalt dålig service, anlita inte detta bolaget.
Trevliga, snabba och effektiva : Inom 30 minuter var Låsman på plats och hjälpte till.
Har haft precis samma upplevelse som de tidigare recensenterna. Har varit där, bestämt tid för inspektion, försökt få en offert och få dom att installera en elektrisk dörröppnare. Problem och slöhet vid alla steg. Efter ett par månader fram och tillbaka så valde jag att gå till en annan låssmed som löste allt på en vecka. Rekommenderar inte detta ställe till någon.
KATASTROF!! UNDVIK DETTA FÖRETAG!! Otroligt dålig service samt inkompetent personal på detta "Kalle-Anka" företag! Har träffat flera kunder som blir ignorerade av företaget efter affär har gjorts! Skamligt.
Riktigt dålig kundservice! Har varit i kontakt med flera på kontoret och alla har en otroligt tråkig attityd och är okunniga. Välj en annan låssmed!
Comment on this business

to add Låsman map to your website;