facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Södermalms Lås

Södermalms Lås

About

Södermalms Lås är ett SLR-auktoriserat låsmästarföretag med lång erfarenhet av professionella helhetslösningar inom säkerhet. Vi är verksamma över hela Stockholmsområdet.

Mission

Skapa en tryggare och säkrare framtid för privatpersoner och företag i Stockholmsområdet.

Impressum

Jimmy Svensson kontakt: [email protected]
Göran Svensson kontakt: [email protected]

Products

Vi utför installation och service inom:
-Mekaniska låssystem
-Elektromekaniska låssystem
-Kodlås
-Passersystem
-Dörrstängare
-Larm
-Kameraövervakning
-Dörrautomatik

Vi arbetar även med inbrottskydd:
-Helhetslösningar
-Säkerhetsskåp
-Säkerhetsdörrar
-Galler / Jalusier /Grindar
-Dörrförstärkning / Brytskydd

Vi arbetar med brandskydd:
-Förebygga, varna
-Släckutrustning
-Utrymning
-Rökluckor
-Brandlarm
-Branddörrar



"Stockholms ledande låssmed. Vi installerar och servar lås, passersystem, kodlås, dörrautomatiker och Yale Doorman. Företaget arbetar mycket med installation och konsultation kring nödutrymning. Södermalms Lås utför även brytskyddsförstärkningar på dörrar och fönster. Vi tillverkar samtliga nycklar både nya och gamla. Södermalms Lås är verksamma i hela Stockholm. Företaget är auktoriserade av SLR och certifierad partner till de marknadsledande lås och säkerhetsleverantörerna."
Address: Bondegata 1 , Stockholm 116 23, AB, SE
Phone: +46 8 640 65 00
es.salsmlamredos@ofni
City: Stockholm
Zip Code: 116 23


Opening Hours

Monday: 08:00-18:00
Tuesday: 08:00-18:00
Wednesday: 08:00-18:00
Thursday: 08:00-18:00
Friday: 08:00-18:00
Saturday: 10:00-15:00


related searches: Låssmed Stockholm
Similar places near
Låsman Låsman 1 km Kom så snabbt det behövdes. Kunde fixa problemet med rimlig omfattning inga fördyrand...
Kungslås Kungslås 3 km Trots att de stängde precis då jag ringde så väntade de 20 minuter tills jag kom fram...
Isaks Isaks 3 km
Kemtvätt & Skrädderi Kemtvätt & Skrädderi 4 km Vi gör skrädderi och all typ av kemtvätt, inklusive hushållstvätt, mattor, gardiner ...
Reviews
Södermalms Lås hjälpte mig med en låsinstallation och jag kan varmt rekommendera dem. Med den service och proffsiga bemötande jag fick kan jag bara skriva under på att de uppfyller det de lovar på sin hemsida, dvs att de "vill överträffa våra kunders förväntningar", och att de "brinner för att ge det lilla extra i form av information, rådgivning och personlig kontakt"! Jag är mycket nöjd med dem.
Mycket trevligt bemötande vid första kontakt. Hjälpsamma när min Yale Doorman gick sönder. Lagade den proffsigt och gjorde det där lilla extra. Bor på norra sidan stan men klart värt att anlita de. Rekommenderas mycket. /Angel
Stort TACK till Nils på Södermalms Lås. Jag köpte ett Yale Doorman L3 med installation. Det var nog det bästa beslut jag tagit. Tänkte först att jag skulle köpa låset på Bauhaus och göra det själv och spara en tusenlapp. Hur svårt kan det vara... Det är många inställningar som måste göras, och i rätt ordning. Det hade tagit mig låång tid att få det rätt. Nils hjälpte till hela vägen. När det sedan blev strul med låset samma dag var Nils tillbaka inom en timme och fixade till låset, som var det som krånglade. Stort TACK till Nils och Södermalms Lås.
Stort tack! Riktiga räddare i nöden! kan inget annat än varmt rekommendera detta gäng. Enormt kompetenta! Lyckades komma till vår undsättning när jag själv befann mig utomlands. Superbra service och kommunikation
Ett 30-årigt nyckelproblem till en 50-tals innerdörr löstes snabbt och bra här genom nytillverkad kopia av den gamla nyckeln. Stort tack!
Kan rekommendera Södermalms Lås på det varmaste. Trevligt och kunnigt bemötande från första stund! Nils fixade min dörrbroms snabbt och effektivt! Tusen tack!
Superb service och mycket kunnig personal. Inget jobb som är omöjligt och för egen del blev jag positivt överraskad över att de utan att blinka tog sig an min gamla låskista för renovering. Stort tack till Stockholms bästa låsföretag.
Fantastiskt bra! Service och fokus och kompetens i en fin blandning.
Kan inte inta annat än säga att, så vänligt bemött och välkomnande. Killen i butiken gav mig flera alternativ och förslag så jag fick den bästa ekonomiska lösingen på hänglås med egen cylinder och stark låskätting kunna låsa min cykel men högsta säkerhetsklass Nu har jag "EN" och samma nyckel som till Källarförådet, Garaget, Cykeln och Hem. Jag är jätte nöjd Jätte gullig söt grabb dessutom, så fick han leka med min kamera lite... Snabbt jobb, snygg finnish som alltid.... En Trogen kund Tack...
Comment on this business

Directions to Södermalms Lås with public transportation


Åsögatan 100 meters
66
Åsögatan (på Åsögatan) 100 meters
Medborgarplatsen 140 meters
193
194
195
66
76
Medborgarplatsen (Folkungag) 140 meters
Medborgarplatsen T-bana 150 meters

to add Södermalms Lås map to your website;