facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Landsberga Gårdsbutik

"Välkommen till Landsberga Gårdsbutik och café. Här kan du handla all den mat och dryck Uppland har att erbjuda och njuta av lantlig atmosfär. På Landsberga Gård i Biskopskulla utanför Enköping har vi i familjen Sandqvist brukat jorden sedan 1888. Vi odlar spannmål och oljeväxter och vår gårdsbutik är en knutpunkt för Uppländsk matkultur. I Landsberga Gårdskvarn stenmaler och packar vi mjöl av vete och råg från våra egna sädesfält. I vår gårdsbutik kan du handla grönsaker, must, kött, mejeri, ägg, mjöl, bröd, sylt, ost med mera. Allt är närproducerat i trakten. Du kan också köpa vackra presentartiklar och ta en fika i vårt café. Välkommen till att njuta av livet på landet på en kungsgård."
Address: BISKOPSKULLA 3 , Örsundsbro 749 63, C, SE
City: Örsundsbro
Zip Code: 749 63


Opening Hours

Monday: 11:00-18:00
Tuesday: 11:00-18:00
Wednesday: 11:00-18:00
Thursday: 11:00-18:00
Friday: 11:00-18:00
Saturday: 11:00-16:00
Sunday: 11:00-16:00


related searches: Landsberga gårdsbutik örsundsbro age, Landsberga Gård salmonella, Landsberga Gård Facebook, Landsberga Ägg, Gårdsbutik Enköping, Landsberga julmarknad, Landsberga ägg pris, Kromsta Lantbod
Similar places near
Alsta Trädgårdar Alsta Trädgårdar 5 km Trevligt kafé med sittplatser inomhus och i ett oranger, och ute på en innergård. Est...
Kråkvilan bageri Kråkvilan bageri 6 km Underbar lantlig miljö med fantastiska bakverk och smörgåsar av lokala råvaror
Salnecke Slottscafé Salnecke Slottscafé 9 km En perfekt utflykt till Örsundsbro där vi avnjöt lunch på det återöppnade slottscafée...
Bålsta bildemo och bilbärgning AB Bålsta bildemo och bilbärgning AB 25 km Vi hade panik, redig punktering. Bärgare & en innehavare som höll öppet längre fö...
Major Cars AB Major Cars AB 26 km 5/5 service, supernöjd med min bil / J
Reviews
Trevligt utflyktsmål med gårdshandel, lunch eller gott fika. Är du sugen på glass finns det också. Landberga gård har en välsorterad butik med egna produkter, bland annat närvärpta ägg från gården, samt egna sädesslag från Landberga Kvarn. Det finns även produkter från närliggande gårdar. Utöver ett rikt utbud av matvaror finns även, handdukar, kläder och köksredskap. Riktigt trevligt att botanisera bland alla produkter.
Jättetrevligt cafe med liten butik! Härliga lokala varor. Gott fika. Blir fler besök!
Trevligt och gott får man väl sammanfatta det som. Köpte kaffe med bulle och äppelpaj med vaniljsås. Jättegott! Köpte dessutom lite ur deras sortiment, bl.a jordgubbssaft och jordgubbssylt. Jättegott!
Riktigt fint ställe men gott fika. Ifall du är ute efter någon varm rätt så finns det inte här. De ända problem var att det var lite mycket folk och var lite dyrt men det är nog för att det var julmarknad här.
Toppen ställe att ta sig en kaffe med godsaker ute på gården. Även en butik med närodlat att köpa med hem.
Mycket mysigt café, mitt ute på landsbygden! Fina vyer, mysig uteservering, och har en liten gårdsbutik med lokala varor, ostar, kött, korvar, syltar, muster m.m. Roligt med egenproducerat mjöl, egna ägg och grönsaker m.m. som också säljs i butiken. Mejeriprodukter från Sju gårdar finns också!
Ett bra utflyktsmål i såväl sol som regn. En jättefin lantlig miljö. Bra utbud av uppländska varor och hantverk. Saknas endast espressokaffe för att få fem stjärnor. Jättefin äppelpaj. Värt att köpa ägg, mjöl och närodlade grönsaker och frukt mm.
Mysig gårdsbutik med lokala hantverk, närproducerat kött och olika matvaror. Butik och café som delar lokal, kan vara lite trångt om det är fullt. God fika i caféet, rekommenderar deras äggsmörgås!
Som vanligt bra och snabb service när man handlar godbitar där.
Kommit hit flera gånger. Trevlig gårdsbutik och café.
Comment on this business

Directions to Landsberga Gårdsbutik with public transportation


Landsberga (Enköping) 20 meters
231

to add Landsberga Gårdsbutik map to your website;