facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Salnecke Slottscafé

Salnecke Slottscafé
"Kafé och Restaurang"
Address: Gryta Salnecke 2 , Örsundsbro 749 63, C, SE
Phone: +46 171 42 52 62
City: Örsundsbro
Zip Code: 749 63



related searches: Salnecke slottscafé age, Salnecke slottscafé menu, Salsta slott, Wiks slott, Resta Gård, Ekolsunds slott, Skokloster slott
Similar places near
Alsta Trädgårdar Alsta Trädgårdar 4 km Trevligt kafé med sittplatser inomhus och i ett oranger, och ute på en innergård. Est...
Landsberga Gårdsbutik Landsberga Gårdsbutik 9 km Trevligt utflyktsmål med gårdshandel, lunch eller gott fika. Är du sugen på glass fin...
Kråkvilan bageri Kråkvilan bageri 12 km Underbar lantlig miljö med fantastiska bakverk och smörgåsar av lokala råvaror
Reviews
En perfekt utflykt till Örsundsbro där vi avnjöt lunch på det återöppnade slottscaféet. Varmt välkomnade åt vi superfräsch fiskgryta resp Caesarsallad. Mycket fint och välordnat! Man kan både sitta inne eller njuta av sol utomhus i söderläge mot ån. På lagom utflyktsavstånd med bil från Stockholm!
En guldklimp bara någon minut från vägen. Trevlig personal, oerhört genuint. Kvalitet på ALLT. Inga jätteportioner, men det är tur det för man vill ha plats för de goda efterrätterna : Rekommenderas varmt!
Rediga råvaror, gör allting själva med kärlek. Det märks! Genuin service!
Besökte detta Cafè och Bistro 2023.04.22. Vi valde fisk och skaldjursgryta. Maträtten var snålt tilltagen. Det gör inget, beroende på en fullständigt amatörmässig tillagning. Skaldjuren lyste med sin frånvaro och fisken var seg och fullständigt oaptitlig. Innan grytan serverades kom ägaren med smör och bröd. Brödet var gammalt och hade passerat bäst före datum. Men det här går väl att ändra på. Se till att det blir en värdig portion. Prisnivån är hög! Tillsätt fisk och skaldjur i ett sent skede av tillagningen. Servera gärna ett varmt vitlöksbröd till detta!! Lycka till!! Lars med fru.
Fint och trevligt cafe' med god service. Goda smårätter och bakverk, allt känns som hemlagat/bakat. Även försäljning av ost , honung mm. Tillgängligt för rörelsehindrade trots grusplan utanför eftersom det går att komma nära med bilen. Handikapptoalett finns. Slottet är privat men cafe'et är intill i det gamla stallet så man kan ta fina foton om man vill.
Ombyggt ny ägare andra möbler. Mindre räkmackor men goda. Ägaren säger att det är samma pris som förut.
Här finns fika och lite mat. Man kan sitta inne eller utomhus, på baksidan finns en mysig terrass. Jättetrevlig personal. Har öppet dagtid, kvällsöppet vissa fredagar. Här kan man beställa öl, vin och bubbel.
Trevligt fik, inga sköna skogsvägar att gå på. Bara den officiella vägen. Kan inte gå in på slotts gården då det är privat bostad. Omgivningarna är väldigt fina.
Vilken trevlig överraskning! Beställde en osttallrik och får en tallrik med ost, chark, sylt, praliner och knäckebröd. Väl värt de 200 kr som det kostar. Allt av god kvalitet! Riktig Mysig miljö. Även äpplemust som beställde var riktig bra.
De borde ha mer kötträtter på menyn och mer lokal mat att köpa. Hyllan är borta... Annars bra, man kan sitta på baksidan i solen.
Comment on this business

to add Salnecke Slottscafé map to your website;