facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Larssons lada - Bröllopslokal

Larssons lada - Bröllopslokal

About

Rustik bröllopslokal för upp till 90 gäster, 45 min från Stockholm!



"Larssons Lada är butik och mysigt café i lantlig stil som erbjuder ett varierat utbud av inredning samt lite mode.Året runt har vi evenemang i alla kategorier och missa inte att kolla in vår träningssida, Träning i Ladan, vi har gympa och yoga varje vecka!"
Address: Skäggetorp, 155 93 Nykvarn
Phone: 0704029175
City: Nykvarn
Zip Code: 155 93



related searches: Ekeby Loge, Långängens Gård, Rosenhanska
Reviews
Superhärligt ställe . Fika, mat, och en butik med kristaller, kort och inredning. Fikat är toppnotch. Det ligger väldigt mysigt till ute på landet . De har en spaavdelning med infraröd bastu och en bubbelkopp. Personalen är väldigt serviceminded och trevliga. Det finns möjlighet till att ha bröllop här, kurser osv. Rekommenderas!
Sån himla mysig upplevelse. Vi testade glamping för första gången och det var helt fantastiskt. Jättefina tält med mysig inredning, god frukost och trevlig picknicklåda vi köpte till. Service 10 av 10. Malin & Lars-Peter gav oss ett jättefint välkomnade. Vi kommer tillbaka!
Fantastisk personal, magiska lokaler och en underbar atmosfär! Jag träffade Malin första gången i samband med att vi ville göra en stylad fotografering där, så härlig tjej, glad, öppen, och bara fylld av härlig energi! Lokalerna är fantastiska, alla olika rum har sin egen prägel och charm och jag lovar att inga bröllopsbilder blir tråkiga där inte! Vill man dessutom göra det enkelt för sig och man verkligen önskar den där avslappnade bohemiska på landet-känslan som inte kräver att man dekorerar för enorma summor så har ni ett fantastiskt alternativ här! Lokalen har ALLT man behöver i dekorationsväg om man vill gå all in på det lantliga, avslappnade och avspända! Helt, rent och snyggt och personalen är helt fantastiska, hjälpsamma och glada och maten, den gick inte av för hackor den heller! Bara positivt och jag ser helt klart fram emot att få komma hit fler gånger!
Fantastisk pärla som måste upplevas! Genuin, jordnära och gemytlig service med känsla för både helhetsomhändertagande och detaljer. Gott kaffe, goda smoothies och stort plus i kanten för hygienisk hantering av beställningarna också Jätterar personal och hög framtidspotential - TACK! Återkommer gärna fler gånger i framtiden och stöttar er företagsresa! /Malin
Super trevligt ställe där våra pälsklingar och svansebarn är varmt välkomna. Du blir varmt välkommen av väldigt trevlig personal. Här finner fina saker att köpa till dig själv eller som present till någon du gillar, du kan vara delaktig i olika events och du kan äta och dricka goda, lite nyttigare saker. Likaså finner du en stor utbud av gott till din hund. Rekommenderas varmt!
På väg till taxinge slott för en fika passerade vi plötsligt denna lada och tänkte att det skadar ju inte att pröva något nytt. Jösses vad mysigt det var där inne och maten var supersmarrig! Minst sagt engagerad personal också. Kommer gärna tillbaka!
Larssons Lada bara MÅSTE upplevas! En mysig lada med hundvänligt café, spännande events, glamping, träning, konstutställningar, musik, teater, en relaxavdelning.. i en drömmig miljö på landet med hästar betandes utanför.. 5+!
En jättetrevlig eftermiddag, vi åkte 24 mil enkel... så vackert .. hade velat vara där i morgon på julmarknaden
Otroligt mysigt. Hundvänligt. God mat! Trevlig personal. Och vem vet. Kanske någon fin utställning ;
Vi kände oss övervakade och va där på fest. Personalen kontrollerade allt vi gjorde, de övervakade folk som drack som även var över 18 år och påstod att de hade druckit för mycket även fast vi inte hade gjort de. Det var också betalt för fribar vilket det inte kändes som.
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Larssons lada - Bröllopslokal.

Nykvarn wedding venue

opening hours, reviews, map, satellite view. Nykvarn nykvarn wedding planning service location, how can i go. Larssons lada - Bröllopslokal address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Larssons lada - Bröllopslokal. On this website you can share your comments and experiences about Larssons lada - Bröllopslokal with other people.

to add Larssons lada - Bröllopslokal map to your website;



Similar places near
Larssons Lada Larssons Lada 695 meter Superhärligt ställe . Fika, mat, och en butik med kristaller, kort och inredning. Fik...
Vidbynäs Gård och Konferens Vidbynäs Gård och Konferens 8 km Väldigt fint och trevlig personal. Tyvärr så fanns det inte någon riktig luftkonditio...