facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Vidbynäs Gård och Konferens

Vidbynäs Gård och Konferens

About

En halvtimme från Stockholm är du som i en annan del av världen. Mitt i Sörmlands landskap ligger vackra Vidbynäs. Konferens, bröllop & hotell.

Story

Vidbynäs är inte ett hotell. Inte en gård. Eller en konferensanläggning. Vi är en plats dit du kommer för att umgås tillsammans med dina nära, kära och kollegor. Och med oss.

Vår ambition är att du ska sällskapa, njuta, ha roligt och släppa allt som innehåller ordet ”måste”. Kort sagt, att ge dig total bekymmersfrihet och se till att du alltid kommer att minnas oss. För vi kommer aldrig att glömma dig.

Det pampiga gårdshuset ståtar på kullen, men snart upptäcker du det som är Vidbynäs storhet. Den egna byn (där du bor), naturstigarna, golfbanan, kyrkan, caféet, ost- och vinbutiken och allt det andra som finns samlat på denna natursköna plats. Din egen oas, strax söder om Söder.

Address: Vidbynäs Gård & Konferens, 15591 Nykvarn
Phone: +46 8 554 90 700
City: Nykvarn
Zip Code: 15591



related searches:
Reviews
Väldigt fint och trevlig personal. Tyvärr så fanns det inte någon riktig luftkonditionering. Så rummet/stugan man stannade i var het som en bastu.Rum: 3/5
Perfekt ställe att bo över på om man är på genomresa el om man vill boka en konferens el ta en golfrunda. Trevlig personal, bra rum och fantastisk god mat.Rum: 5/5
Var på min dotters bröllop. En vacker byggnad och plats.Tjänst: 5/5
Mycket vackert! Passar bra för bröllop och fest. Trevlig och omtänksam personal!
Trevligt ställe att ha konferens och planeringsdagar på. Rummen i husbyn är mycket rymliga och fräscha. Sköna sängar. En nackdel är som vanligt att matportionerna är väldigt små.
Trevliga lokaler i en härlig miljö. Bra mat i restaurangen och en hyfsat välsorterad bar öppen till 23, synd att det inte fanns öl på fat. Fina rum med dubbla toaletter. Det som saknades på området var en pool annars var vi väldigt nöjda.
Vilket mysigt ställe! Ändå var vi där på konferens i kalla april. Personalen är så uppmärksam och hjälpsam. Lokalerna ljusa och fina. Mat, frukost och fika var fantastisk! Så gott och inte det vanliga tråkiga. Lyhört i de röda stugorna, men väldigt bekvämt med sköna sängar och fluffiga handdukar. Kan bara varmt rekommendera, framför allt för konferens! Vi hann även med en härlig skogspromenad.
Var på konferens. Området är fint och historiskt. Maten var god rakt igenom. Rummet var lite slitet men helt ok.Rum: 3/5
Mat, logi och allmänt läge var absolut perfekt. Barpersonalen var kanske inte helt kunnig och det var även lite väl dyrt, men med tanke på allt var det kanske i linje med förväntningarna.
Bedrövlig mat. Undermålig vegetarisk kost avsaknad av protein. Smaklöst, supersmå portioner. Bad om en frukt i stället för kaka men fick till svar att det inte gick att få. Ej värt att besöka.Rum: 3/5
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Vidbynäs Gård och Konferens.

Nykvarn hotel resort

opening hours, reviews, map, satellite view. Nykvarn nykvarn restaurant location, how can i go. Vidbynäs Gård och Konferens address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Vidbynäs Gård och Konferens. On this website you can share your comments and experiences about Vidbynäs Gård och Konferens with other people.

to add Vidbynäs Gård och Konferens map to your website;