facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Latitude-59

Latitude-59

About

Mat & dryck i kombination med ett flertal aktiviteter.

Story

Välkommen till Latitude-59°

Hos oss finner ni inte bara god mat och dryck, utan även aktiviteter så som Bowling, Minigolf Sportsimulator och LaserGame. Här kan ni göra vad som passar just er. Äta en god middag med familjen, eller utmana vännerna i Bowling. Varför inte träna upp Golf swingen till sommaren.

Address: Svartbäcksgatan 71, 753 33 Uppsala
Phone: 018249000
City: Uppsala
Zip Code: 753 33



related searches:
Similar places near
Fyrishov Bowlinghall Fyrishov Bowlinghall 346 meter Väldigt kul, rekommenderar dock helger över vardagar då heller erbjuder en mer mysig ...
O'Learys O'Learys 3 km Skön puls. Har bowling etc.
Uppsala Bangolf Uppsala Bangolf 3 km Byggdes om och ut när vi var där men fina banor, toa finns och hyfsade priser. Väl vä...
Reviews
Vi hade bokat en bana kl 18.00 men vi skulle vänta i ca 20 min men vi fick vänta 10 min istället. Vår bana var lite "seg" så det tog extra tid från oss. Innan det skulle vi ta en kopp kaffe men kaffet var kall och synd att det va inget påtår. Annars va det trevligt. Skulle behövas en extra personal att jobba med de två som jobbade där, de hade det ganska stressigt.
Mycket roliga aktiviteter som bowling och lasertag. Saknar att de inte har biljard endast dart på övervåningen. Skulle inte rekommendera att äta där då maten är sisodär och om det är på en vardag måste man vara beredd på att behöva vänta i minst en timme på maten. Mitt tips är att åka dit för aktiviteterna för att sen äta på någon bättre etablerad resturang på stan.
Spelade bowling, åt julbord samt avslutade med lite ståupp. Bowlingen är bra med riktiga banor, inga käglor i snören. Julbordet var helt okej fanns allt som borde finnas på ett gott julbord. Standup som avslutning var mycket uppskattat.
Mitt första besök och tyckte det var bra. Familjen spela shuffleboard trotts lite sent på kvällen så var den lungn och harmonisk
Väldigt fint anordnat och otroligt god mat! Mycket nöjd, kommer definitivt gå dit igen
Trevligt ställe. Få banor och ligger lite off men kommer besöka igen
Fun place with good vibes, to eat, drink and play games. Friendly bar staff. Det bästa med Latitude-59 är att det har många alternativ istället för en eller två saker som man kan göra. Man kan köra lasergame, shuffleboard, bowling, biljard och golf. Prisen är vanliga förutom på maten som är helt okej och det är därför som Latitude-59 får 4 av 5.
Mycket trevligt ställe med fantastisk personal. Jag kan varmt rekommendera och kommer själv att besöka er igen. Men, shotten var för svag, en sådan liten drink skall bränna till något. Se till att den håller lite högre procent framöver. Tack.
Bra mat, trevligt ställe med bra priser på maten.
Undergräddad pizza, krånglande bowling där käglorna fastnade stup i ett och banorna är slitna. Flipperspel trasigt, endast ett biljardbord.
Comment on this business

to add Latitude-59 map to your website;