facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Uppsala Bangolf

Address: Ulleråkersvägen 8, 752 37 Uppsala
City: Uppsala
Zip Code: 752 37


Similar places near
Latitude-59 Latitude-59 3 km Vi hade bokat en bana kl 18.00 men vi skulle vänta i ca 20 min men vi fick vänta 10 m...
Reviews
Byggdes om och ut när vi var där men fina banor, toa finns och hyfsade priser. Väl värt ett besök.
Säger inte att banorna är avstängda innan man betalar. Vid fråga om återbetalning får man ett snäsigt svar tillbaka.
Väldigt fin äventyrsgolfana! Kostnaden för att spela var inte så farlig, 120:- för vuxna och 70:- för barn upp till 15. I det priset får man spela både äventyrsbanorna och de vanliga banorna. Det finns även ett cafe med mackor, glass osv. Gott om toaletter. Gillar man minigolf är det ett kanonställe!
Bra äventyrsgolf, hann inte köra på filtbanorna pga av träning/tävling. Personalen verkade vara sommarjobbare och inte särskilt intresserade av att vara där.
Flera olika banor, 1 inomhus och 2 st utomhus. Stort.
Mycket trevligt! En ej full pott pga att stället fortfarande känns som en industritomt med grovsingel. Blir väl en uppgradering sedan när allt är klart.
Jättemysigt ställe med roliga banor!
Väldigt bra ställe med olika minigolfbanor Ett stort plus att man kan spela hur många rundor man vill på de tre olika banorna de har Rekommenderar ett besök här för de som tycker om att spela minigolf
Helt okej bana, men just nu lite kaos.
Nyflyttad anläggning, tycker att visa banor kunde väl fräschas upp bättre, standard banor, de flesta raka och fina, se som lutade lite fanns det information om, varje bana hade en lite presentation. Lite jobbigt att de tillåter alla att spela, småbarn springer i banorna och tar tid på sig då de ska bara få bollen, kan ibland bli 20-30 slag. Men det är mer föräldrarnas ansvar.
Comment on this business

to add Uppsala Bangolf map to your website;