facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Liko

Address: Björnstigen 32, Bergshamratorg , Stockholm , AB, SE
Phone: +46 8 27 92 73
City: Stockholm


Opening Hours

Monday: 10:30-21:00
Tuesday: 10:30-21:00
Wednesday: 10:30-21:00
Thursday: 10:30-21:00
Friday: 10:30-21:00
Saturday: 12:00-21:00
Sunday: 12:00-21:00


related searches: Liko stockholm price, Liko stockholm restaurants
Similar places near
Mandarin Paradis Mandarin Paradis 4 km Stort utbud av goda
Nikko Sushi Nikko Sushi 4 km Kanske inte allra bästa sushin, men ganska okej för att vara ett hak. Skulle kanske i...
Sushi Zen Sushi Zen 4 km Fantastik prisvärd sushi! Lokalen är inte den roligaste, men det duger. Personalen är...
Soyokaze Soyokaze 4 km En utav de absolut bästa sushi ställena jag varit på i Stockholm!! Personalen är oerh...
Go Choo Go Choo 4 km Autentisk koreansk mat i en mysig och fräsch lokal. Maten var väldigt god med väl til...
Dim Mak Raw Bar Dim Mak Raw Bar 4 km Väldigt bra sushi. Lite dyr men klart prisvärd. Kan rekommendera tempura rullarna spi...
Sushi by Kyoto Sushi by Kyoto 4 km Okej sushi för det priset..
Kokyo Kokyo 4 km Allt var Väldigt Gott! Fräscha grönsaker, goda såser, frasiga dumplings, smakrik tofu...
Mem's Hemlagat Mem's Hemlagat 4 km En över medel-kebab. Åt den kebabvarianten som hette Athen, god! Gillar deras åsikt a...
Pärla Sushi Pärla Sushi 4 km Otroligt gott och fräscht, trevlig personal alltid, äter gärna deras bowls och är rel...
Lilla Kina Lilla Kina 4 km Ingen märkvärdigt men gott! Aningen trött stämning i lokalen som borde ses över lite!...
Mae Thai Mae Thai 4 km
Yan Yan 4 km Jag känner att det är den bästa nötköttnudeln i centrum. Det är handgjord nudel och s...
Sushi Bar Hiros Sushi Bar Hiros 4 km God och prisvärd sushi. Fin och mysig/avslappnande lokal. Bra lunchställe.
Jins Wok Jins Wok 4 km Soy sauce and chili seems to be the theme. Eaten here many times for it was close by....
Reviews
Dåligt drygt bemötande vid beställning. Kanske bakis efter nyårsafton? 155 kr för en medelmåttig pad thai är lite i överkant. Dock smakade den helt ok. Resten i sällskapet var dock inte lika nöjda med sin mat. Rekommenderad inte!
Sjukt otrevlig personal. Frågade om jag kunde få lite sweet chili sås till mitt stekta ris som inte smakade någonting. Thailändskan fräste till mig "NEJ!". Trodde jag missförstod först och frågade igen varpå hon fräste på nytt "NEJ, DU FÅR INGEN SÅS". Andra gånger jag varit hos er står samma thailändska och glor irriterat på en när man ska beställa mat, svarar inte till tilltal och säger ingenting för att bekräfta att beställningen gått igenom. Vad är det för bemötande ni sysslar med? Var för några år sedan en väldigt trevlig restaurang men är nu en restaurang där samtliga i personalen är dryga och otrevliga, man får små portioner, maten är knappt ätbar och ni är dyra i jämförelse med andra thairestauranger som har ett betydligt bättre läge i sthlm än vad ni har. Kommer aldrig gå tillbaka hit igen och kommer avråda samtliga av mina vänner som bor i området att inte köpa från er igen. Hur är det ens möjligt att förstöra en restaurang som en gång var bra, på bara något år. Hoppas ni stänger igen snart. Ser inte så ljust ut för er när man tittar in, ni har i princip aldrig några gäster. Kan det vara en tankeställare att ni kanske inte håller måttet längre och behandlar era gäster som smuts?
Det här stället är bra, det är inte det bästa i stan men definitivt bra här i Bergshamra. För att vara så lokal har den schyssta priser dock skulle jag gärna vilja se lite student rabatter så fler studenter kunde komma ditt. Det är inget dyrt ställe jämfört med andra ställen i Stockholm eller jämfört med andra restauranger i närheten. Liko är den enda stället med bra priser. Pizzerian bredvid har schyssta priser också men maten är inte lila god som Liko. Stället behöver definitivt renoveras men samtidigt gillar jag känslan över det lokala designen. Man känner verkligen att det känns lokalt vilket den är och det gör den speciell. Min favorit maträtt är "Red Curry chicken" som är både god och stark. Det finns paprika märken på menyn vilket indikerar på hur starkt varje rätt är och detta är något jag uppskattar. Jag önskar varje restaurang gjorde så, så folk visste vad det är de beställer och hur stark den är. Man får mycket mat för pengarna, samma rätter inne i stan kostar 100-120kr om inte dyrare medan här kostar den billigaste 90-95kr. Två personer hamnar på 135kr utan problem medan inne i stan hamnar notan lätt på 200-500kr lätt! Slutsats: Vill du ha ett lokalt ställe med thai rätter utan att det kostar skjortan så är detta rätt ställe. Det är inte för billigt men inte dyrt heller, priserna är acceptabla. Du får mycket för pengarna. Vill du äta ute? Det går nu när vädret blir bättre och det passar för familjen också, personalen är alltid trevliga och hjälpsamma.
Tyvärr gick maten inte att äta, överkokta nudlar som bara värmdes tillsammans med vattnig kyckling och ofräscha grönsaker. Smaklöst och blött
Det här var tyvärr inte en angenäm upplevelse. Smaklös fisk och inget bra ris på sushin. Det blir mat på annat håll nästa gång.
Gått ner sig rejält om man jämför med ett par år sedan. Mindre portioner och dyrare. Vid senaste beställningen var den friterade kycklingen var seg och smakade gammal olja/frityrsmet. Inte ätbart. Sushin rullar var en fortfarande inlindad i plast!! Riktigt dåligt. Blir ingen mer Liko för vår del…
Helt okej God mat, men blir dyrare och dyrare även innan grova inflationen. Nu senast var det stängt 19:30 när jag ringde, och sedan gick dit för att bekräfta. På sidan och dörren stod det 10-21. Trist.
Det här var det sämsta jag varit med om. 140 kr för sushi-rullar som var små och smakade ingenting. Sen hade de dränkt rullarna i sriracha så de gick inte att äta. Tillhörande till sushin var bara en liten klick wasabi, ingen ingefära eller någonting. Sämsta sushin jag sett och gästerna åt inte. Pad thai med kyckling var som en brun sten i en klassisk kebabtallrikslåda med citron och inte lime. Sedan när jag satte gaffeln i maten så kunde jag lyfta hela paketet som om det vore klister i. Koriandern hade fortfarande kvistarna kvar och var helt brunfärgade. Kändes som maten var tillagad 10 timmar tidigare och stått i rumstemeratur. Middagen förstörd och utskämda inför gästerna. Min helt klart sämsta upplevelse någonsin. Något måste hända här. Testa maten, lär av dom som kan och dra hellre ner på menyn och gör saker bra. Sen priserna, det kan inte vara dyrare än på östermalm att äta i bergshamra med sån låg kvalitet.
Otroligt dålig kundservice, dem är otrevliga och pratar inte heller svenska vilket bara bidrar till fler missförstånd. Maten är okej men är inte värd den skitiga servicen. Rekommenderas inte.
De ger små portioner vilket hade varit ok om kvalitén hade varit jämn, ibland väldigt starkt och ibland lite tamt. Ej prisvärt.
Comment on this business

to add Liko map to your website;