facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lina & Evas lanthandel

Lina & Evas lanthandel

About

Välkommen till din lanthandel mitt i byn!

Story

Lina & Evas lanthandel ligger mitt i Killhult i Svensköpsbygden på sköna Linderödsåsen i Skåne, ca 1 mil från Tollarp och 1,5 mil från Hörby. Lanthandeln är med i Handlarn, Sveriges största närlivskedja med livsmedelsinriktning (läs mer på http://www.handlarn.se/). I butiken, som har öppet sju dagar i veckan året runt, finns ett stort och varierat sortiment av livsmedel, djurmat med mera. Tobak och lotter från Svenska Spel finns också att köpa, samt receptfria läkemedel från Apoteket.

Vi erbjuder även:

• DAGENS RÄTT 7 DAGAR I VECKAN: måndag-söndag erbjuder vi en lunchmeny. Matsedeln varieras med allt från klassiska pannbiffar till marockansk köttgryta så om du har bråttom någon dag eller inte orkar ställa dig vid spisen, titta in till oss på lunchen och saken är biff!

• CAFÉHÖRNA: kaffe, te och bakverk kan du avnjuta på plats hos oss om du vill ta en paus eller bara sitta ner och prata bort en stund över en kopp kaffe. Affären är, och har alltid varit, en samlingspunkt i byn för både invånare och förbipasserande och det är också del av konceptet med en liten butik på landet.

• HEMKÖRNING: har du kanske ont om tid eller inte möjlighet att komma och handla själv så kör vi ut din beställning till dig. Det enda du behöver göra är ringa eller maila oss så plockar vi ihop varorna och kör ut dem till en kostnad av 50 kr (inom Svensköpsbygden).

• APOTEKSVAROR: vi är apoteksombud, så du kan få din medicin hitskickad för att slippa köra så långt för att hämta den. Vi har även receptfria apoteksvaror till försäljning och kan efter önskemål ta hem vad ni behöver.

• NÄRPRODUCERAT: vi satsar mycket på lokala producenter och kan erbjuda charkprodukter från Degeberga Slakteri, sylter, marmelader m.m. från Ljusgrönt i Pärup, bröd och bakverk från Önneköps Bageri, senap från Tollarp, korv från Lundachark (inkl. Lunnamelle!), chark och kött från Strömbecks Slakteri, honung från Solåkra Gård, äppelmust m.m. från ÖSPAB - för att bara nämna några av våra lokala leverantörer. Kom gärna in och se vilka lokala delikatesser det är säsong för just nu!

• MATKASSE: Sedan februari 2015 äger och driver vi konceptet och varumärket Middagskorgen (www.middagskorgen.se) med färdigplanerade matkassar. I våra matkassar ingår recept och ingredienser till 5 måltider för 4-5 personer för 595 kr. Första gången du provar får du 100 kr i prova-på-rabatt. Avhämtning i butik på måndagar (beställ senast onsdag veckan innan) eller hemkörning för 50 kr. Du kan även hämta upp matkassen i Hörby på Råbygatan 2 hos Nillas Catering (då kostar kassen 645 kr).

• GRILLKVÄLLAR: mellan kl 18 och 20 sista onsdagen i varje månad april-augusti tänder vi grillen utanför butiken och grillar korv så det står härliga till. Givetvis finns även kaffe, dricka, kakor och glass till försäljning och kommer du på att det saknas mjölk hemma i kylskåpet så är även butiken öppen till kl 20. Passa på att umgås med bybor och besökande utifrån som kommer hit på motorcyklar, veteranmopeder och ibland även jänkarbilar och veterantraktorer. En härlig folkfest!

• DHL SERVICE POINT: Vi är ombud för DHL så du kan både lämna in och hämta upp dina DHL-paket i butiken.

Sist men inte minst, för oss är servicen och det personliga tilltalet minst lika viktiga som själva sortimentet och är det något du saknar i butiken, hör av dig till oss så beställer vi gärna hem det åt dig om vi har möjlighet. Vi tar gärna emot frågor, kommentarer och synpunkter här på Facebook också och strävar efter att besvara dem så fort som möjligt. Skriv till oss om det är något du tycker vi kan förbättra, förändra eller fortsätta med!

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN TILL LINA & EVAS LANTHANDEL!

Address: Killhult 6208, 242 95 Hörby
Phone: 041570100
City: Hörby
Zip Code: 242 95



related searches:
Similar places near
Ormastorp 2:2 - Hängmörat Ekologisk Nötkött Ormastorp 2:2 - Hängmörat Ekologisk Nötkött... 6 km Ekologisk nötkött från KRAV-godkänd gård mitt i Skåne direkt till konsument.
Äspinge Kött Äspinge Kött 8 km Äspinge kött hittar ni i Äspinge, strax utanför Hörby. Vi säljer kött från leverantör...
Handlar'n Handlar'n 10 km
Önneköps Livs Önneköps Livs 10 km Här finns allt man behöver och har behov av till mat dryck o lite annat smått o gott,...
Önneköps Livs Önneköps Livs 10 km Här finns allt man behöver och har behov av till mat dryck o lite annat smått o gott,...
Coop Coop 13 km No customer toilets like in a 3rd world country
Coop Hörby Coop Hörby 13 km Finns lite att önska vad det gäller bemötande av kund annars fin affär
Hörby Lågprisaffär Hörby Lågprisaffär 13 km So many items, such great prices. It's pretty much a well stocked off brand store, so...
Z-grillen Z-grillen 13 km Behöver rengöras o målas. Köket behöver fräschas upp. Trevlig personal men skeptiskt ...
Netto Hörby Netto Hörby 14 km Synd att netto blivit Coop. Saknar deras lite udda sortiment. Coop butiken är jättefi...
ICA Kvantum Hörby ICA Kvantum Hörby 14 km Amazing grocery store with huge selection
Comment on this business

to add Lina & Evas lanthandel map to your website;