facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lucy's

Address: Monsungatan 44 , Göteborg 417 66, O, SE
Phone: +46 31 22 07 22
City: Göteborg
Zip Code: 417 66



related searches: LUCY'S Magazine
Similar places near
Pappas kök Pappas kök 2 km Slaffsig pizza med gamla varor. Oljig låda. Detta är isbergssalladen de hade på kebab...
Henriksberg Henriksberg 2 km Har inte provat maten men utsikten, service och dryck på terrassen är fantastisk.
Kapten Nemo's Kapten Nemo's 2 km Mycket god mat och trevliga personal de förtjänar mer än 5 stjärnor men finns bara 5 ...
Pomerans Pomerans 2 km Trevligt ställe med massor av vegetariska och veganska alternativ. Bara färska grönsa...
The Burger The Burger 2 km Tråkigt intetsägande ställe. Pommesen okej. Burgaren hade varit godare om jag lagat ...
Göteburgare Vegan Göteburgare Vegan 2 km Trevlig service, god mat. Lite mer organisation kunde inte skada stället, eftersom vi...
Fhoods Fhoods 3 km
Burgersson Burgersson 3 km
2112 2112 3 km Rekommenderas! Prisvärd meny och trevlig personal. Hamburgaren kändes välkomponerad o...
Källarn Källarn 3 km Visste inte att det fanns sååå många ostar i Frankrike.
7:ans Gatukök 7:ans Gatukök 3 km Klassisk gatukök i gbg som fortfarande håller sin goda kvalite efter många herrans år...
Tugg Burgers Tugg Burgers 3 km Super god mat! Mätt blir man verkligen. Smidigt att beställa och betala via qr kod Å...
Planet Vega Planet Vega 4 km Bästa Food Trucken jag har ätit på! Vega erbjuder bara några få olika rätter men det ...
McDonald's McDonald's 4 km
Flintstone Flintstone 4 km Inte jätte imponerad av pizzan. Har ätit bättre. Kommer inte äta där igen.
McDonald's McDonald's 4 km
Reviews
Världens bästa gäng som alltid får en o känna sig ompysslad . Mysigt året om o alltid så tillmötesgående. Sjukt god mat, desert och drinkarna Magiskt bra Mat: 5/5
En av de godaste hamburgare vi ätit. Prisvärt! Trevlig personal!
Hamburgaren var väldigt god. Silverlöken var för grovt skuren.Mat: 5/5
Verkligen förstaklassig upplevelse i både matväg och bemötande! Vi hade en ganska ung servitör som hade vårat bord som verkligen var en glädjespridare och hade tålamod med mina och mitt sällskaps knasiga beställningar. Maten var som förväntat, väldigt god. En spicy Asian med portobellosvamp beställdes till mig och smakerna gifte sig på ett sätt som skapade harmoni i munnen mellan varje tugga! Rekommenderas! Vegetariska alternativ: Portobellosvampen är att rekommendera om man inte äter kött!
En lite dold pärla. Lucy's Burger ligger perfekt vid kajkanten nära Eriksbergskranen och är perfekt att besöka en skön sommarkväll. Fick en perfekt hamburgare, inte alls "Sibyllaburgare" som en annan recension bedömde det. Tvärtom. En rejäl hemlagad hamburgare med fräscha tillbehör. Perfekta pommes frites enligt mig. Softa inuti och frasiga utanpå. Dessutom rättigheter för bland annat öl. Det kan inte bli mycket nättre än så här. Åk hit och ät.
Gick hit 2021-09-10 Upptäckte ställe på en promenad till Eriksberg veckan innan så bestämde mig för att reservera ett bord fredagen efter för att testa. Gick hit ensam för att kunna njuta av maten till fullo och för att kunna fokusera på vad jag skall skriva på min recension. Hade av nån anledning förväntat mig med att bli placerad i nått hörn för att större sällskap skulle prioriteras då de drar in mer pengar. Kunde inte ha mer fel!! Fick välja med att sitta inne eller ute så valde att sitta ute. Fick en väldigt bra plats med fin utsikt över kranen som ni ser i bilderna. 5/5! Efter att jag lagt min beställning Lucy's Choice, sötpommes, chipotle mayo och vanligt vatten så tog det cirka 25 minuter innan maten kom, lite i det längsta laget. Då jag inte var stressad så njöt jag av den fina utsikten! För att tillägga så missade de att servera mig vattnet så fick informera dom att de verkar glömt det. Fick sedan mitt vatten snabbt och de bad om ursäkt och förklarade att de råkat ge det till fel bord. Maten Vad skall man säga! Väldigt fin hamburgare, bra tillagad och smaker som passade väldigt bra ihop. Mycket god BBQ-sås och baconet var helt perfekt! Rostade löken gav en liten knaprig konsistens. Mycket jalapeno på hamburgare som smälte bra ihop med de andra smakerna. Hamburgaren kanske inte är den vackraste men den smakar helt underbart! Skulle inte rekommendera att försöka äta med händerna! Sötpommesen var lite annorlunda , är inte van med så smala/tunna pommes men de smakade bra! Chipotle mayon var lite intetsägande, kunde haft lite mer hetta men den passade bra till pommesen. Allt kostade 200 kronor så prismässigt så tycker jag det var väldigt prisvärt! Slutord Vill du gå till en hamburgarrestaurang som ligger exakt vid vattnet i Eriksberg med utsikt över Eriksbergskranen och äta en god hamburgare så är detta stället för dig! Kan inte ge annat än 5/5 på denna!
De där är inga burgare - de är en upplevelse! Genomtänkt miljö med mysig industrikänsla i minsta detalj, saftiga burgare alltid med en perfekt mix av olika smaker och texturer, varierad meny med något som skulle passa typ alla, färska råvaror och närproducerat kött... Rekommenderar hjärtligt detta ställe i superfina Eriksberg.
Saftiga och goda hamburgare, perfekta pommes, god aioli och en väldigt trevlig servitris. Detta avnjuts till vacker utsikt med vattnet utanför fönstret. Sköna skinnsoffor och mysig inredning. Väl värt en tur till Hisingen.
Jag har ätit Juicy Lucy och den finns även med vegetariskt gott alternativ. Hundar tillåtna på uteplatsen, där finns värmelampor. Fint inne också.
Bland den godaste burgaren jag ätit!!! Kommer definitivt tillbaka, mycket trevlig personal också!
Comment on this business

to add Lucy's map to your website;