facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lundbybadet Mjölby

Lundbybadet Mjölby

About

På Lundbybadet kan du träna, bada, leka, motionssimma, bada bastu och koppla av på relaxavdelningen. Det finns även möjlighet att hyra kanoter.

Story

Bada, simma och relaxa.
Här finns en modern 25-metersbassäng för bad, lek, motion och träning. Vi har också en undervisningsbassäng med höj- och sänkbar botten, en mindre äventyrsdel och ett lekland för de mindre barnen.

Motionssimma
Du kan motionssimma i vår 25-metersbassäng. Vi har särskilda tider enbart för motionssimning, ibland med skön musik i hallen och levande ljus på poolkanten.
Sommartid är du även välkommen att utnyttja vår 50-metersbassäng utomhus.

Äventyrsbad
I vår tropiska värld finns något för alla busiga badare: vattenrutschbana, vattenpist, strömkanal och vågboll. Det finns också en skön bubbelpool att relaxa i. Miniäventyret ger de allra minsta barnen ett litet badäventyr för sig.

Relax
Välkommen till vår fräscha relaxavdelning. Efter avslutat träningspass, en lång arbetsdag eller som mjukstart på helgen är en stund i denna avstressande miljö en härlig avkoppling för kropp och själ. Njut av bubbelbad, kallbad, ång- och torrbastu, sol eller massage.
Åldersgräns 18 år. Relaxavdelningen har egna omklädningsrum för dam respektive herr.

Hyr relaxavdelningen
Du kan hyra relaxavdelningen för till exempel möhippan, svensexan, kompiskvällen eller företagseventet. Välkommen att kontakta receptionen för priser och information.

Pris
Vi har flera olika alternativ för endagsentré, klippkort och årskort och även autogiro. För info gå in på vår hemsida http://www.mjolby.se/23158.html

Address: Folkparksgatan 4, 595 30 Mjölby
Phone: 014285083
City: Mjölby
Zip Code: 595 30



related searches:
Similar places near
Konditori Kvarnen Konditori Kvarnen 488 meter Konditori Kvarnen är ett familjeföretag som bakar det mesta själva!
Fitness4You Fitness4You 611 meter Helt klart det bästa gymmet jag satt min fot i. Jag har testat många gym under långa ...
Mjölby Hälsocenter Mjölby Hälsocenter 696 meter Svårt att hitta, okej med parkering, jättebra massage!
Mjölby Träningsstudio Mjölby Träningsstudio 746 meter Bästa gymmet i staden! Rymliga lokaler med massor av maskiner, hantlar och diverse ut...
Kick&Fit Kick&Fit 781 meter Kick&Fit är gruppträning med inspiration från kickboxning/ thaiboxning. Vi finns i mj...
Språng Språng 936 meter Obs. skolarbete! Gilla ej. :)
Evolve - Funktionell Fitness Evolve - Funktionell Fitness 1 km Bra coacher, hårda och roliga pass, skön gemenskap. Varm rekommendation.
Duvelunds Hinderbana i samarbete med Hell Run Duvelunds Hinderbana i samarbete med Hell Ru... 1 km Kom och träna på våran nybyggda hinderbana i Mjölby. Träna ensam eller med dina vänne...
CrossFit Mjölby CrossFit Mjölby 1 km Bra plats att hålla kroppen i god styrka
MH Pool MH Pool 2 km Återförsäljare för Miami Pool. Säljer pooler, spabad, kemikalier samt tillbehör....
Steel Strength Strongman Gym Steel Strength Strongman Gym 41 km Hade en underbar träning, super professionella, kunniga och engagerade. Varmt rekomme...
Reviews
Mycket värt pengarna, billig entré och väl skött
Nedan gäller gymmet, ej besökt badet: Fräscht ställe och trevlig personal. Bara det är värt 2 stjärnor i sig. Gymmet är fyllt med maskiner och ytterst lite fria vikter. Finns ingen möjlighet att göra marklyft eller liknande övningar. Jag tycker: skippa smith maskinen och ha ett enkelt squatrack.
Fantastik upplevelse. Personalen var väldigt trevlig vattnet var lagom blött samt fick en fantastisk planka efter att jag varit i ångbastun. Rekommenderar alla som vill bli rena att åka hit!
Mycket roligt , välordnat bad för alla åldrar!
Sval morgon med 24gr i vattnet. Skön o lugn simtur nästan för oss själva.
Trevligt badhus, finns det man behöver! Trevlig personal. Minus för kraftigt nerbantad matmeny samt alltid väldigt smutsigt på golvet i damernas omklädningsrum.
Fräsch anläggning om än något liten.
Kanon bad mpste jag säga, mindre i storlek men ändå så mysigt
Stort bad med träningspass och lokal. Bra priser.
Mycket trevligt bad, och jättebra personal.
Comment on this business

to add Lundbybadet Mjölby map to your website;