facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lygnareds Sandstrand

Address: Lygnaredsvägen 9 441 95 Alingsås Sverige, 441 95 Alingsås (commune)
City: Alingsås
Zip Code: 441 95



related searches: Lövekulle camping, Getterons camping
Similar places near
Närsbo Beach Närsbo Beach 4 km Redemption burger! Det här är den andra recensionen jag lägger in på Beach i Alingsås...
Gröneslätt Badplats Gröneslätt Badplats 5 km Mycket bra badplats om man vill vara för sig själv. Ligger i skogen med sandstrand oc...
Gräsbadet Gräsbadet 6 km Här kan man bada! En oas där folk från alla samhällsklasser samlas för svalka sig en ...
Endorfin Mjörnvallen Endorfin Mjörnvallen 8 km Bra men dåligt med papper för att torka av.
Lövekulle Camping Lövekulle Camping 8 km På området finns det bl.a en 18 håls minigolfbana, grillplatser och båtuthyrning.
Vängaviken Vängaviken 16 km
Gräfsnäs Badplats Gräfsnäs Badplats 24 km Underbar slottspark med fin badplats intill muese järnväg mellan Anten och Gräfsnäs...
Kvarnsjön, Gladö Kvarnsjön, Gladö 346 km Kvarnsjön is a lake of Södermanland, Sweden.
Reviews
Kanonställe med bra service och gott käk! Man kan hyra tranbär/kajak/SUP Åk dit tidigt om du gillar att hitta parkering för efter 12:00 är det rena vilda västern! Bajamajorna skulle kunna ha tömts oftare men så kan det va ibland
Stor och fin badplats som passar för både små och stora barn. Stor, gratis parkering, kiosk, restaurang och toaletter finns.
Har blivit bättre sista åren. När det är gött väder är det riktigt bra. Hur en kanot och paddla en timme, mycket trevligt.
Perfekt för barnen! Fin sandstrand och fräsch sandbotten en bra bit ut i vattnet..Brygga där de äldre kan hoppa och skoja…Möjlighet att hyra, kanot och trampbåt Har blivit bättre sista åren. När det är gött väder är det riktigt bra.mycket trevligt.
Enkel med bra camping! Besökte som badande gäst. Stor fin gratis parkering. Fin långgrund sandstrand, även om sjön är lite låg i år. Stora gräsområden att ligga på med möjlighet till både sol och skugga. Fin lekplats. Finns pizza att köpa som takeaway100kr+ samt utskänkningstillstånd, så öl att köpa. Bra pris, 65kr för 50cl flaska. Bra butik med mycket strandleksaker och snacka. Rekommenderar den!
Ganska bra med plats när man väl är där. Begränsade parkeringsmöjligheter vid bra väder. Bra bryggor, men lite märkligt långgrunt/grävt där inre delen visserligen är väldigt varm, men aningen sunkig.
Fin badplats o camping som ligger innan Alingsås. Finns en liten trevlig restaurang som är perfekt när man är hungrig eller vill köpa glass
Långgrunt och klart vatten. Med lång brygga och mjuk sandstrand. Parkering finns.
Mycket bra. Och det bästa att äntligen asfalten på parkeringen ser Mycket bättre nu. När detta blir klart blir det underbart. Hoppas att det kommer med nya bryggan nästa gång änu bättre slippa få flisor under fötterna ändå har man bad tofflorna på. Mysigt där och campingen. ‍‍‍‍‍.Hoppas att det kommer med cykel-snäll också ännu bra. Tack för denna gången.
Väldigt långgrund badplats. Parkering kan vara ett problem i högsäsong.
Comment on this business

to add Lygnareds Sandstrand map to your website;