facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Närsbo Beach

"Vår ambition med Beach är att du ska njuta av det enkla. Det enkla i att få din burgare, din shake och allt annat välkomponerat och gjort på grymma råvaror. Alltid."
Address: 441 95 Alingsås (commune)
City: Alingsås
Zip Code: 441 95



related searches: Närsbo beach alingsås menu, Närsbo beach alingsås reviews, Närsbo beach alingsås restaurants
Similar places near
Lygnareds Sandstrand Lygnareds Sandstrand 4 km Kanonställe med bra service och gott käk! Man kan hyra tranbär/kajak/SUP Åk dit tidig...
Gröneslätt Badplats Gröneslätt Badplats 8 km Mycket bra badplats om man vill vara för sig själv. Ligger i skogen med sandstrand oc...
Gräsbadet Gräsbadet 9 km Här kan man bada! En oas där folk från alla samhällsklasser samlas för svalka sig en ...
Endorfin Mjörnvallen Endorfin Mjörnvallen 11 km Bra men dåligt med papper för att torka av.
Lövekulle Camping Lövekulle Camping 11 km På området finns det bl.a en 18 håls minigolfbana, grillplatser och båtuthyrning.
Vängaviken Vängaviken 19 km
Gräfsnäs Badplats Gräfsnäs Badplats 26 km Underbar slottspark med fin badplats intill muese järnväg mellan Anten och Gräfsnäs...
Kvarnsjön, Gladö Kvarnsjön, Gladö 344 km Kvarnsjön is a lake of Södermanland, Sweden.
Reviews
Redemption burger! Det här är den andra recensionen jag lägger in på Beach i Alingsås. Förra gången gav jag en stjärna och ett hårt omdömme. Förra gången tog det en evig tid, pommesen var sönderbrända och burgaren var kass. Ikväll var besöket något annat. Mannen som mötte oss ikväll var av helt annan kaliber! Sån härlig energi och framförallt kärlek till maten! Jag äter glutenfri kost och blir ofta mött med relativt tråkig mat för det är bara så det är att äta glutenfritt rätt ofta men inte ikväll! Stort, STORT tack för den fantastiska upplevelsen! Du som jobbade ikväll har ändrat min bedömning av Beach och jag kommer gärna och äter hos dig igen!
Här har ni Alingsås bästa hamburgar ställe. Mysigt ställe med utsikt över sjön. Väldigt goda hamburgare och pommes. Personalen är väldigt service medvetna och glada, dom vet hur man behåller en kund!
Väldigt goda burgare och personalen är jättetrevlig och service-minded, rekommenderas starkt!Mat: 5/5
Helt makalöst goda hamburgare för schyssta priser! Extremt trevlig personal, upplevelse och läge. Fick smakprov på en milkshake för ett tag sen, godaste jag smakat på! Rekommenderas starkt!
Jättebra mat och bemötande med trevlig utsikt.
Grymt bra service till skillnad ifrån när jag var där första gången, hamburgarna var riktigt goda, era sötpommes var riktigt bra. Dock hade jag önskat mer smak på era dippar. Barnvänlighet: Bra miljö där alla kan känna sig hemma.
Kanonställe. Erbjuder burgare av hög kvalité och har även till barnen. Supertrevlig personal med hög service anda. Till detta får man även en fin utsikt över Gerdsken. Barnvänlighet: Burgare och barnstol erbjuds.
De godaste burgarna jag ätit I Sverige, perfekta pommes och underbart trevlig personal. Rekommenderas starkt.
Mycket goda hamburgare, pommes var mycket krispiga och goda. Dijonmajonnäsen kan rekommenderas. Milkshaken var jättegod. Mycket trevlig och serviceminded personal.
Supergoda burgare, stora portioner och bra pris samt service. Kocken var väldigt trevlig!
Comment on this business

to add Närsbo Beach map to your website;