facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lysekils Marina AB

Lysekils Marina AB

About

Välkommen till Lysekils Marina! Vi är belägna på Basteviksholmarna, strax norr om Lysekils stad.

Story

Hamnen ligger väl skyddad och har alla västkustens pärlor inom räckhåll. Vi har i dagsläget ca 300 båtplatser, men hamnen är under uppbyggnad och kommer nå en kapacitet på närmare 600 platser. En av dessa platserna kan bli din. Kontakta oss om du vill vara med och utforma din nya båtplats hos oss.



"Till dig som vill njuta av livet – välkommen till oss på Lysekils Marina!I den vackra och unika naturen mitt i Bohusläns skärgård ligger vår lilla pärla till båthamn. Oavsett om du kommer till oss med båt, husbil eller till fots så möts du av lugnet. Här får du helt enkelt lov att koppla av. Njut av salta bad, kultur- och naturpromenader och magiska solnedgångar.I hamnens restaurang får vällagad mat och välsmakande drycker stå i centrum.Med ett skyddat läge men precis intill havets E6 befinner du dig ”mitt i smeten” när du vill lämna hamnen för ett äventyr. Lysekil, Bohus Malmön, Kungshamn och Smögen ligger alldeles nära. Fantastiska öar som Kornöarna och Hållö ligger nästgårds."
Address: Basteviksholmarna, 453 92 Lysekil
Phone: 052340033
City: Lysekil
Zip Code: 453 92



related searches: Lysekils kommun
Similar places near
Stora Kornö Hamn Stora Kornö Hamn 2 km Mysig ö att vandra runt på.
Brofjorden Brofjorden 2 km Vår plats i världen.
Marin express.se Marin express.se 4 km 10poäng av 11 möjliga/Bengt/Hunter
Norra Hamnen 5 Norra Hamnen 5 5 km Jag åt tillsammans med min 4 åriga dotter och hade en suverän upplevelse. Vi fick en ...
Lysekils Hamn Lysekils Hamn 5 km Fantastiskt mysigt att gå runt i lysekils hamn. Känns doften av hav och skaldjur. Vi ...
Reviews
Jättefin plats. Ok dygns pris 260 kr med ström. Ökar till 300kr 1 juni. Måste köpa extra nyckel kort för 150kr om man ska få tillgång till wc och dusch. Dusch är otroligt dårlige. Ingen torr sone för kläder och handdukar. Ingen spegel. + för trevlig personal.
Mycket bra ställplats. Trevlig personal. Bra restaurang med Väldigt trevlig personal.
Hej alla levnadsglada medmänniskor med en stark känsla för sjöliv och saltstänkt. Lysekils Marina, kan nog mäta sig med de finaste marinor på västkusten. Många med mig är stolta över denna pärla som verkligen är något bra. Lysekilsdiktaren Lars-Erik Ankarskär
Har ej kommit igång helt men verkar bli helt ok när allt klart
En fin ställplats för oss för oss som gillar stå så man kan se Bohusläns kala klippor, havets vita gäss och känna lukten av saltvatten och tång. Det blir inte sämre av att det finns rena och fina toaletter och ett lika fint servicehus. Nära till hamnkontoret/ kiosk samt restaurang. Värt ett besök.
Bra med septitank-sug på brygga A. Bra bokningssystem för Dockside-båtplatserna. Bra mat men långsam och ojämn service på restaurangen. Fräscha toaletter. Många badplatser.
En av Sveriges bästa ställplatser och Marinor härlig restaurang trevliga hamnvärdar
Underbar ställplats. Rent o fint överallt. Trevlig personal i hamn kontoret. Kiosk, inredning, fika m.m. Återkommer gärna. Åk hit det blir en upplevelse. Tack för den här gången.
Trevlig marina med god ordning. Dålig policy för parkering att vi som betalar stora pengar för båtplats bara kan parkera en bil utan extra avgifter för parkering. Snålt!
Fantastisk ställplats. Finaste och fräschaste servicehus för en ställplats vi varit på. Jättetrevlig personal i hamnkontoret med liten kiosk med allt man kan behöva. Mysig restaurang med jättegod mat och härlig stämning och liveband. Underbar solnedgång
Comment on this business

to add Lysekils Marina AB map to your website;