facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Norra Hamnen 5

"Restaurang vid Strandpromenaden i Lysekil som serverar fisk och skaldjur både på lunch och kvällsmenyn. Njut av något att dricka på vår takterass med Västkustens bästa läge?"
Address: Norra hamngatan 5, 45331 Lysekil
Phone: 0523-15155
City: Lysekil
Zip Code: 45331



related searches: Norra hamnen 5 jobb, Backyard Lysekil, Old House Lysekil, Göstas Fiskekrog, Rosvik Lysekil, Pelles rökeri, VANN Spa
Similar places near
Hamnen I Lysekil Hamnen I Lysekil 990 meter
Lysekils Hamn Lysekils Hamn 1 km Fantastiskt mysigt att gå runt i lysekils hamn. Känns doften av hav och skaldjur. Vi ...
Stora Kornö Hamn Stora Kornö Hamn 4 km Mysig ö att vandra runt på.
Lysekils Marina AB Lysekils Marina AB 5 km Jättefin plats. Ok dygns pris 260 kr med ström. Ökar till 300kr 1 juni. Måste köpa ex...
Brofjorden Brofjorden 7 km Vår plats i världen.
Reviews
Jag åt tillsammans med min 4 åriga dotter och hade en suverän upplevelse. Vi fick en rad rätter serverade och personalen gjorde varianter av maträtterna för att de även skulle passa min unga dotter. Skaldjuren var perfekta och de lagade rätterna var välkomponerade. Att vi dessutom fick byta bord till en fönsterplats efter halva måltiden gör att vi gärna ger en extra stjärna i kanten. Rekommenderar detta ställe varmt och hoppas komma tillbaka snart. Kanske imorgon?!
Med den underbara sommarkväll jag upplevde som fond vid besöket kan man bara bli nöjd. Jag fick snabbt och smidigt ett bra bord och fick in en öl för att kunna hitta rätt på menyn. Servicen var förstklassig, ölen himmelsk och kall, småbröden sensationellt goda och räkmackan enastående. En honungstouche på brödet bidrog. En fin créme brulée avslutade mitt födelsedagsfirande. Jag får gå hit oftare. Prisvärt och fantastisk utsikt.
Jag är hemskt ledsen att behöva ge så dåligt betyg. Vad ett sällskap på 7 personer. Ingen specialkost eller så. Fick maten olika tid och allt bara inte stämde. Min mamma köpte soppa till varmrätt extremt lite och inget bröd till. Kaffet kom först och när desserten kom var det redan kallt. Är själv utbildat kock och servitör och detta är inte okej alls! Annars var maten god och fint läge på restaurangen.
Fantastisk mat och mysig miljö. Imponerad av fiskgryta, mycket smak i buljongen. Sallad var fräscht och gott. Toppen!Mat: 5/5
Vi åt här några gånger på vår semester. NH5 är en bra restsurang, den bästa i Lysekil tycker vi. Vill du ha kvällssol är detta bästa stället men se till att boka bord i tid. En avslappnad stämning och trevlig personal. Maten är vällagad och smakade förträffligt. Det är givetvis inte billigt men ändå inte överdrivet dyrt. Finns inget bättre än att sitta ute i kvällssolen på NH5 med lite ostron och bubbel.
En mycket positiv upplevelse, vi hoppade in på en chansning och fick ett bord. Sååå god mat och exemplarisk personal! Ge dom bra betalt, för det är dom värda! Vi kommer absolut att återkomma när vi har vägarna förbi.
Ännu en gång, mycket god dagens husman. Wallenbergare. Väldigt god fisksoppa. Trevligt ställe.
September 2020: Fantastiskt god mat, supertrevlig personal och mysiga lokaler med underbar utsikt! Jag och familjen, varav en 6-åring, hade en riktigt bra kväll ^__^ Uppdatering 2/8 2021 – Fortfarande riktigt fint och himla gott! Var här nu med 7-åringen och svärföräldrarna. Åt musslorna igen som känns som Lysekils bästa, då har jag ätit på två andra ställen hittills denna semestervecka :
Trevligt och barnanpassat. Vi var där lunchtid. Tog lite lång tid att få maten. Vet inte om vi glömdes bort? För personer som kom långt efter oss fick mat före. Men jättegod mat och trevlig personal.
Trevligt bemötande och vi bokade bord en timme innan, men det var inga problem. God mat, spännande tillbehör till fisk. Helt ok vinlista med många alternativ på glas. Lite hög ljudnivå inomhus. Härlig utsikt. Lugnare ljudvolym på andra våningen.
Comment on this business

to add Norra Hamnen 5 map to your website;