facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Madeleines Tandvård

Madeleines Tandvård

About

Privat tandhygienist i
Ullstämma , Linköping gratis parkering 10 m från klinik i hemmamiljö fullt utrustad med röntgen ansluten till försäkringskassan

Story

Flexibla öppettider ring för information
Tar betalkort även Swish



"Privat liten tandhygienistklinik som flyttat tillbaka till Södra Ullstämma - Fagottgatan 28 - 58950 Linköping - Ingång baksida hus - Gratis Parkering....Tandstensborttagning - Förebygger tandlossning - Mäter tandköttsfickor- professionell tandblekning med BrilliantSmile - Digitalröntgen -Lagning av mindre frakturer- Puts av missfärgning sätter även Tandsmycke olika sorter i guld och silver - Swarowski .- jag ingår i försäkringskassans referenspris och högkostnadsskydd samarbetar med tandläkare vid behov/ Stångå tandklinik . Ring mig på070 76 16 775 ."
Address: Valthornsgatan 2, 58950 Linköping
Phone: 0707616775
City: Linköping
Zip Code: 58950


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 08:00 - 16:00
Wednesday: 09:00 - 16:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 12:00


related searches: Tandsmycke, Tandsmycke Linköping, Tandläkare Linköping
Similar places near
Tandvård För Folk Tandvård För Folk 4 km Bästa tandläkaren! Trevliga, glada och lättsamma.
Rif Tandläkarklink i Linköping Rif Tandläkarklink i Linköping 7 km Linköping, Sweden .Engelbrektsgatan 21
Vasa Tandvård Vasa Tandvård 7 km Boka inte här. Oansvariga, satt i 40 min och väntade för tandläkaren hade lång lunch…...
Skäggetorp Folktandvården Skäggetorp Folktandvården 9 km Fick tid snabbt vilket var bra, väl på plats var läkaren 45 min försenad. Under under...
Mantorp Tandklinik Mantorp Tandklinik 23 km Professionell och trevlig personal. Modern inrättning.
Reviews
Otroligt bra! Rekommenderas varmt! Flexibel med tider, inga långa kötider på ett halvår, väntrummet är inte en grå, tråkig sal utan ett vackert landskap med hästar. Är noggrann och lyhörd för patientens behov.
Vänta inte en minut till! Jag tog tag i saken och bokade tid för att ta bort tandsten. Superimponerad över bemötande, stämning och utförande. Klart bästa utförande jag upplevt. Passade på att köpa till behandling för ilande tandhalsar som funkade superbra. Slå henne en signal så lägger hon upp en plan för friska tänder. Väl värt ett besök.
Enormt tacksam att jag hittat Madeleines tandvård. Hon är så trevlig och duktig. Jag har haft mycket problem med mina tänder, men efter att jag gått aktivt till henne så har mina tänder äntligen blivit bättre och starkare. Lugn och harmonisk miljö och en tandhygienist som gör allt för patienten.
Den bästa jag varit hos! Har enorm tandläkarskräck men Madeleine fick mig att komma över det direkt och aldrig känt mig så trygg som när jag varit hos henne. Rekommenderar starkt att gå till henne.
Fantastiskt bemötande, arbetar oerhört noggrant och omsorgsfullt. Behaglig mottagning och bra parkeringsmöjligheter! Rekommenderas starkt.
Comment on this business

to add Madeleines Tandvård map to your website;