facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Skäggetorp Folktandvården

Address: Skäggetorps centrum, 586 42 Linköping
Phone: +4613228970
City: Linköping
Zip Code: 586 42



related searches: Folktandvården Jämtland, Folktandvården Ryd, Jourtandläkare Linköping, Folktandvården alvik, Boka tid Folktandvården, Folktandvården Lambohov, 1177 Folktandvården, Folktandvården Linköping
Similar places near
Vasa Tandvård Vasa Tandvård 2 km Boka inte här. Oansvariga, satt i 40 min och väntade för tandläkaren hade lång lunch…...
Rif Tandläkarklink i Linköping Rif Tandläkarklink i Linköping 2 km Linköping, Sweden .Engelbrektsgatan 21
Tandvård För Folk Tandvård För Folk 5 km Bästa tandläkaren! Trevliga, glada och lättsamma.
Madeleines Tandvård Madeleines Tandvård 9 km Otroligt bra! Rekommenderas varmt! Flexibel med tider, inga långa kötider på ett halv...
Mantorp Tandklinik Mantorp Tandklinik 19 km Professionell och trevlig personal. Modern inrättning.
Reviews
Fick tid snabbt vilket var bra, väl på plats var läkaren 45 min försenad. Under undersökningen pratade tandläkaren och sköterskan om tidigare patienter hånfullt och målade upp olika scenarion om deras bakgrund. Tystnadsplikt??? Gillade inte att de inte förklarade tydligt vad de skulle göra under undersökningen heller för mig som aldrig gjort något liknande tidigare.
Trevligt bemötande ,snabbt och tryggt. profotionellt mottagande ,tandvärken blivit bort... tack
Jag slog i arbetet ut en flisa ur en framtand och ombads söka vård här, då det är stadens akutklinik. Tandvård i allmänhet osar oseriositet för mig då priserna är höga och servicenivån många gånger låg. Den här kliniken tog dock priset. Jag anlände enligt utsatt tid och gick in. Tandläkaren kom in och tittade på mina tänder i ca 10 sekunder och sa därefter "Vi kan inget göra för att ta hand om den här skadan" varpå jag frågade om sprickorna som uppstod i mina tänder går att åtgärda eller åtminstone säkra på något sätt. Ytterligare 5 sekunders koll i munnen. "Tyvärr, det finns inget att göra." Om det nu är så att inget kan göras för skadan så är det oavsett det möjligt att förklara varför, vad jag kan tänka på osv. Total besökstid i stolen: 45 sekunder. Nota: 950 En bättre känsla efteråt, tråkigt nog inte.
Läste skräckomdömena som andra hade givit och funderade in i det sista på att avboka min akuttid. Men jag hade så ont så det fick bära eller brista. Kom dit, anmälde mig och satt mig ner. Blev inkallad näst intill omgående. Där inne så tog dom några röntgenbilder och sen kom tandläkaren Ali Al-Durra som skulle dra ut tanden. Först så bedövade han, helt perfekt för jag kände inte ett dugg av hans behandling. Sen tog det honom ca 2 minuter så var tanden ute. Bästa tandläkaren jag träffat! Har aldrig känt mig så nöjd som här, hit kommer jag fler gånger.
Jourtandvården lördagen den 4 september. Fantastiskt duktig tandläkare och assistent som befriade mig från tanden som värkte. Stort tack!
Mycket bra och bemötande. Kände mig helt trygg vid borttagande av tand pga infektion.
Jättefint bemötande. Tog bort en tand idag och kände mig helt trygg och omhändertagen.
Jag fick ett jättebra bemötande. Berättade att jag var tandvårdsrädd så de tog det extra försiktigt och var väldigt pedagogiska.
Blev väl bemött och kände ett stort förtroende. Kommer lista mig här.
De trog ut min visdomstand på under 10 min , gjorde inte ont och de var proffsiga
Comment on this business

to add Skäggetorp Folktandvården map to your website;