facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Magazin1

Address: Hablingbo Prästgården 152 , Havdhem 623 42, I, SE
Phone: +46 498 24 42 70
City: Havdhem
Zip Code: 623 42


Similar places near
Hablingbo Café Hablingbo Café 402 meter
Roä Restaurang Roä Restaurang 1 km Trevlig kväll med bra mat! Hade höga förväntningar på riktig bbq. Valde en fläsksida...
Nissevikens Restaurang Nissevikens Restaurang 6 km Kanongod mat. Vi åt kycklingsallad, rödbetssallad, calamari och burgare. Långt över f...
Reviews
Fina rum och väldigt bra frukostRum: 5/5
Vill man unna sig en riktig avkoppling med jättefin miljö, härliga rum och frukost och mat i världsklass ska man åka ner till Södra Gotland och Magazin1. Känns som om man får åka hem till någon som välkomnar en med allt det goda i livet! Jättetrevligt och personligt bemötande även det i världsklass. Frukosten, igen, något utöver det vanliga!!
Ett fantastiskt ställe särskilt om man behöver en miljö för koncentration och inspiration. Lite sliten byggnad men med jättefina rum och utsikt över böljande landsbygd. Frukosten håller samma standard som på Grand Hotel i Stockholm - men mer personligt! Maten i övrigt är toppen. Med tanke på vad man får för pengarna är det rena fyndet.
Mycket vällagad mat och excellent service. Värdinnan tar emot och informerar kunnigt om dryck och meny. Efter maten kom kocken ut och, på ett charmerande sätt, frågade om maten var god. Lokala råvaror och drycker av god kvalitet. Jag åt schnitzel med brunsås, en kombo jag först var skeptisk till men efter en tugga var jag såld. Godaste schnitzeln jag ätit. Rekommenderas varmt!
God mat, trevlig personal och mysiga rum skulle lätt åka dit igen
Mysigt litet hotell med trevlig och familjär stämning, jättegod mat i restaurangen, hit vill man komma tillbaka, en liten pärla på södra Gotland.
Vi saknar redan det här stället, trots att vi bara lämnade för några timmar sedan. Fantastisk mat, enormt engagemang och en fingertoppskänsla för service. Ett av de bästa ställena vi bott på. Stort tack till Fannia o Pelle från Marika o Robert
God mat, trevlig personal och härlig utsikt över åkrarna i Hablingbo
Mycket trevligt boende. Fint inredda rum som var väl städade och bra ventilerade de varma sommardagar vi var där. Inget att önska på frukostbordet möjligen något sen frukost 08:30 för de som har morgonpigga småbarn med sig och vällagad middagsmat. Mycket tillmötesgående personal.
Riktigt god mat, men getingarna var väldigt envisa om att få ta del av maten, så det drog ner betyget. Det gick dock att sitta inne om man hälldre vill det.
Comment on this business

to add Magazin1 map to your website;