facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Nissevikens Restaurang

"Med vårat fantastiska läge just intill stranden, kan du här avnjuta allt från en fräsch primörsallad, en saftig burgare till en krispig surdegspizza.Svalka dig med någon iskall dryck från våran bar och njut av den vackra utsikten & goda stämningen!"
Address: Näs Nisseviksv. 28 , Havdhem 623 37, I, SE
Phone: +46 498 48 92 22
City: Havdhem
Zip Code: 623 37



related searches: Majstregården
Similar places near
Roä Restaurang Roä Restaurang 6 km Trevlig kväll med bra mat! Hade höga förväntningar på riktig bbq. Valde en fläsksida...
Magazin1 Magazin1 6 km Fina rum och väldigt bra frukostRum: 5/5
Reviews
Kanongod mat. Vi åt kycklingsallad, rödbetssallad, calamari och burgare. Långt över förväntat. Supertrevlig atmosfär och personal.Mat: 5/5
Bästa stället på Gotland. Grymt god mat, här finns det maträtter för alla smaker. Trevlig och snabb personal. Läget är helt underbart precis vid havet så man kan ta ett dopp efter middagen. Extra stort plus för pizzorna 10/10
Så mysig, nästan lite utomlandskänsla! Väldigt god tonfisk. Övriga åt pizza, burgare och skagen. Allt väldigt gott.
Fantastisk liten oas o så glada att vi hittade denna! Jag åt den bästa rödbets- o chevresalladen jag någonsin ätit o mannen åt tonfisk på en salladsbädd! Mycket nöjda med besöket o trevlig o hjälpsam personal! Efter restaurangbesöket blev det ett dopp i havet!
Bra beachhäng restaurang. Fin utsikt mot stranden. God mat. Vi beställde hamburgare och pizza. Något liten hamburgare. Uppskattade att jag fick byta pommes till sallad. Vanligtvis får man då några blad och någon tomat men nu var det en fin stor varierande sallad till. Med tanke på priset så är det ju så det ska vara. Trevlig service även om man fick stå i kö för att beställa.
Fantastiskt läge precis intill stranden med en jättemysig uteservering. Carpaccion var helt fantastisk. Hamburgaren saftig med bra smak. Trevlig och alert personal. Genomgående ett riktigt smultronställe värt en rejäl omväg. Tipset är att samtidigt ta ett dopp, hänga lite på stranden och äta lunch och middag på restaurangen
Fantastiskt mysig restaurang precis vid stranden! Kändes som man var utomlands! Fantastiska pizzor och sallader! Lekplats i anslutning och utedass!
Restaurangen är utbyggd i år 2021. Större uteservering. Maten är lika god som förut. Beachburgaren är kanon! Värt ett besök!
God pizza och rejäla tallrikar med sallad. Hund får sitta med utomhus och erbjuda vattenskål. Stor uteservering där många får plats, men det går att boka bord innan för att vara säker. Endast utedass.
God tonfisk men saknade det lilla extra. Snabb service och fin miljö
Comment on this business

to add Nissevikens Restaurang map to your website;