facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mandeltårtan

"Bageriet är öppet Tisdag-Söndag 0800-1200B&B med 26 fina rum i vackra Brunnsparken alltid bäst pris när du bokar på hemsidan.Konferenser möten mm [email protected] 0457-10999"
Address: Fridhemsvägen 2 , Ronneby 372 38, K, SE
Phone: +46 76 040 40 53
City: Ronneby
Zip Code: 372 38


Opening Hours

Wednesday: 10:00-17:00
Thursday: 10:00-19:00
Friday: 10:00-17:00
Saturday: 10:00-16:00
Sunday: 10:00-16:00


related searches: Mandeltårtan ronneby menu, Mandeltårtan ronneby reviews, Mandeltårtan Veckans varma, Mandeltårtan glasskiosk, Hotellfrukost Ronneby, Ronneby Brunn, Mandeltårtan hund, Beställa tårta Ronneby
Similar places near
Glassbrunnen Glassbrunnen 201 meter
Cafe Kapellet Cafe Kapellet 387 meter En plats man kommer tillbaka till
Ronneby Brunnsparks Café & Restaura... Ronneby Brunnsparks Café & Restaura... 1 km Vi absolut rekommenderar här, supergod mat!, fint miljön fint dukade bordet och dukt...
Hoang Hoang 1 km
Café F Café F 2 km
Reviews
Urmysigt ställe med fint hantverksbageri. God frukost och supergod lunch! Vi bodde en natt på B&Bt och det var väldigt fräscha och ljusa rum och trevligt med balkong i vissa av rummen. Mitt enda minus med övernattningen är att boendet inte ligger i anslutning till check in/ caféet/ frukosten. Dock låg det väldigt vackert i brunnsparken!
Although there were many people, the food came out quite fast. We were waiting in the queue to order for about 15-20 minutes at lunchtime on Saturday. It's acceptable but could be better. Very nice atmosphere and many tables outside
2023-06-25. En lyxig fika på en mysig uteplats. Ligger intill den vackra Brunnsparken. Stort utbud av sötsaker. Värt ett besök om man har vägarna förbi Ronneby. Finns även lunch alternativ i form av mackor vilken syns längst bort i bilden.
Underbar miljö! Alltid go fika och trevlig serveringspersonal. Ibland är det mycket med folk och trångt men inte så konstigt...här VILL man fika!
En fantastisk gofika. Mastiga och goda smörgåsar med en god kopp kaffe till. Trevlig och glad personal. Mysigt inredning.
Otillagade bönor till köttbullar. För 200 kr förväntar man sig premium köttbullar men nej, man får "50% vegetariska köttbullar" med oskalade potatisar och otilagade bönor. För priset av två pizzor så kan jag säga att detta var nog det minst värda lunchen jag någonsin ätit.
Vi har oftast varit nöjda med både mat, fika och service här men man måste välja sina tillfällen för besök, ibland är det långa köer och tar lång tid.
Fantastisk mat och dessert. Tomat&mozzarellamackan var något utöver det vanliga med bl.a. stracciatella och semitorkade tomater. Avslutade med en underbar kolabiskvi med dulce de leche i mitten. Fin service och jättefint ställe.
Ett härligt ställe att fika på Fin service och goda bakverk Gammal fin inredning, man blir lite nostalgisk
Gillar inte att de har bytt ut de stora kaffeglasen mot mindre höga muggar. Mycket getingar. Dock uppskattar vi att uteplatsen har utökats. Så mysigt miljö. Skönt att kunna sitta ifred! Trevlig personal, beroende på vem man får. För första gången 10/8-21 presterade cafét dålig mat. Fick sallad som börjat ruttna, den var destumt gömd. Mycket mycket dåligt! Nu hade de även höjt priserna på räkmackorna från 98 till 110 på bara en vecka. Förstår inte varför meny skyltarna tagits ner, med drycker osv?
Comment on this business

to add Mandeltårtan map to your website;