facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ronneby Brunnsparks Café & Restaura...

Address: Violvägen 3 , Ronneby 372 38, K, SE
City: Ronneby
Zip Code: 372 38



related searches: Ronneby brunnspark café & restaura reviews, Ronneby brunnspark café & restaura menu
Similar places near
Mandeltårtan Mandeltårtan 1 km Urmysigt ställe med fint hantverksbageri. God frukost och supergod lunch! Vi bodde en...
Cafe Kapellet Cafe Kapellet 1 km En plats man kommer tillbaka till
Hoang Hoang 2 km
Café F Café F 2 km
Reviews
Vi absolut rekommenderar här, supergod mat!, fint miljön fint dukade bordet och duktiga och trevliga personallove it!
Ett trevligt ställe för enklare lunch eller fika i vackra omgivningar. Erbjuder dagens lunch med 2 st olika rätter att välja på, samt fika och glass.
Ett café utan några kakor blir ju lite konstigt. Men vi köpte kaffe och en våffla som var god.
En underbar oas i en stad vid vid havet. Tog mig en blomsterrunda bland blommande rhododendron och kastanjer. Stannade till och drog in ett djupt andetag och alla blommors doft. Kom så tillbaka vid Sveriges Nationaldag och fick lyssna till bland annat, Ronnebys Skolorkester bild och Richard Herrey som konferancier. Ytterligare en ljuvlig dag i parken.
I relation till priset är detta ett mycket bra och trevligt ställe. Personalen vill väl och bryr sig om gästerna. Rejält tilltagna portioner och ofta "vanlig" husmanskost som smakat utmärkt de gånger jag ätit här. Ett bra val att äta, sitta och njuta samt träffa släkt och vänner - särskilt i dessa "hålla avstånd-tider". Hoppas att ägarna lyckas utveckla stället och locka fler gäster så det finns kvar framöver.
Prisvärt med bra öppetider. Mysig lugn miljö . Och mycket trevlig personal som även erbjuder vatten till hundar och katter. Kan varmt rekommendera er detta
Fantastisk park! Otrolig Rhododendron-prakt i all sin blomning! Stora gräsytor, enorma rhododendron buskar varvat med vackra vattenspeglar och så dessa välbevarade trävillor från sent 1800-tal! De hörde samman med gamla bruńnshotellet som brann ner hösten 1959. Så roligt och fint att de tas tillvara i parken! Och det höga, långa, smala vattenfallet från klipporna lodrätt ner i vattenspegeln vid direktörsvillan! Tack för en fin upplevelse i dag!
Jag kan inte bedöma kakorna, för det fanns inga den här dagen. Men latten och våfflan var goda.
Skolbespisningens pasta med skinksås i högstadiet kan ses som café de Paris i jämförelse med denna ohygglighet till pastarätt. Dock trevlig personal och natur, tyvärr kan det inte dämpa besvikelsen över denna kulinariska styggelse. Nä, bättre kan ni.
Matmässigt var det katastrof. 95 kr för carbonara som i själva verket var kallt överkokt pasta med en liten slev skinksås på. Inte bra för en lunchrestaurang. Ät på något annat ställe.
Comment on this business

to add Ronneby Brunnsparks Café & Restaura... map to your website;