facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Maria Ekbergs Keramik & Trädgård

Maria Ekbergs Keramik & Trädgård

About

Keramikverkstad, Galleri och inspirationsträdgård med i Österlens Trädgårdsrunda 2017.
Vill du besöka annan tid ring eller sms:a

Story

I den kreativa trädgården samsas växter och keramiska skapelser oftast med inspiration från trädgården, keramiskafrökapslar och rostigt järn.
Det finns även ett katt-tempel klätt i rosor till alla katters ära ...



"Keramikverkstad, Keramikgalleri och Inspirationsträdgård"
Address: Ystadsvägen 53, 27650 Hammenhög, Sweden
Phone: 0708301522
City: Hammenhög
Zip Code: 27650



related searches: krukmakeri skåne, keramikkurs skåne, keramik österlen, bli keramiker, keramik skåne, keramikkurs österlen, testa dreja skåne, drejkurs skåne
Similar places near
Carina Hägg Design Carina Hägg Design 478 meter Välsorterad butik och fantastisk design grejer
Galleri GotArt Galleri GotArt 1 km Vi visar konst vi själva gillar. Både etablerade och icke etablerade är välkomna. W...
Mariedals Antikt & Loppis Mariedals Antikt & Loppis 1 km Stort utbud att Rörstrand, Gustavsberg och mycket mer. Snyggt presenterat.
Vargåkra Gård, Konsthall & Galleri Vargåkra Gård, Konsthall & Galleri 3 km Vargåkra Gård är en fyrlängad gård från 1860-talet. I dag ombyggd och moderniserad dä...
Ias i Hannas Ias i Hannas 3 km Mysig butik på Österlen som har mycket för njutning både för kropp och själ.öppet lör...
Urban Living Urban Living 14 km Beställde sommarmöbler i maj som i september fortfarande inte levererats. Tyvärr uppl...
Reviews
Maria Ekberg är en underbar person och keramiker. Hon gör så vacker trädgårdskonst, muggar mm
En härlig plats att gå runt och känna kreativiteten flöda! Vackra saker och ting, och ett underbart kattempel att samla ihop alla intryck i! En glad och inspirerande keramiker, Maria Ekberg. Klart värt att besöka och investera nya muggar, skålar, tallrikar och fint till trädgården! Ljus och kärlek, hälsningar Nina
En klassisk pärla och ett fantastiskt besöksmål på Österlen. Otroligt vacker och säreget unik och fyndig keramik, föremål som jag aldrig sett tidigare. Trädgården som omgärdar keramikateljén är enastående vacker. Jag kommer gärna tillbaka!
Är man intresserad av keramik och samtidigt tycker om att visstas i en härlig miljö med trivsamma människor, då är det här man ska vara. Tack för en fantastisk stund idag. Åke och Marita.
En höjdpunkt på vår österlenresa. Marias keramik är både klassisk och nyskapande. Trädgården gav mig inspiration och lust att ta itu med min egen när jag kommer hem. Vi kommer tillbaka!
Vacker trädgård och spännande keramik. Kul med frökapslar som kan stå i trädgården året runt och roligt med vallmoservisen som lyser upp den gråaste dagen.
Väl värt att besöka och beundra alla dessa konstverk som denna kvinna skapat och skapar. Både färg o form,stort som mindre. Och ett trevligt hjärtligt bemötande. Rekomderas verkligen.
Jag älskade både trädgården och keramiken. Blev så väl mottagen både av Maria och hennes make. Och min man köpte en mästarmugg till mig/oss!!!!
Väldigt roligt att få se platsen och kvinnan "live" som ger mig så mycket av både kunskap och inspiration <3 Tack Maria för att du tog dej tid för oss!!
Kände oss inte så välkomna det blev ett kort besök. Ett Hej och kanske välkomna kanske ni kunde klara av
Comment on this business

Directions to Maria Ekbergs Keramik & Trädgård with public transportation


Hammenhög gästis 210 meters
571

to add Maria Ekbergs Keramik & Trädgård map to your website;