facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Urban Living

Urban Living

About

Modern och högkvalitativ inredning - www.urbanliving.se

Story

Urban Living säljer originalmöbler och designklassiker från kända formgivare. urbanliving.se

Showroom: Urban Living / Jeppssons, Torget 2, Hammenhög.



"Kvalitetsmöbler, inredning, belysning, mattor och utemöbler från några av Sveriges och Europas främsta leverantörer. Även e-handel. Fd Jeppssons Möbler Hammenhög. Nyöppning på Svabesholm i Kivik 17.4 2019!"
Address: Showroom Jeppssons / Urban Living, Torget 2, 276 50 Hammenhög Hammenhög, Sweden
Phone: 0414-107 80
es.gnivilnabru@ofni
City: Hammenhög
Zip Code: 276 50 Hammenhög


Similar places near
Mariedals Antikt & Loppis Mariedals Antikt & Loppis 13 km Stort utbud att Rörstrand, Gustavsberg och mycket mer. Snyggt presenterat.
Carina Hägg Design Carina Hägg Design 14 km Välsorterad butik och fantastisk design grejer
Maria Ekbergs Keramik & Trädgård Maria Ekbergs Keramik & Trädgård 14 km Maria Ekberg är en underbar person och keramiker. Hon gör så vacker trädgårdskonst, m...
Ias i Hannas Ias i Hannas 17 km Mysig butik på Österlen som har mycket för njutning både för kropp och själ.öppet lör...
Reviews
Beställde sommarmöbler i maj som i september fortfarande inte levererats. Tyvärr upplevde jag en väldigt bristfällig kommunikation från Urban Living som hade kunnat vara betydligt mer proaktiva. Jag förstår att leveranser kan bli försenade, men då är det viktigt att man hör av sig till sina kunder, ha telefonen på och besvara mejl. Kunden ska inte behöva ”jaga” på sociala medier för att få återkoppling. Den fysiska butiken är säkert trevlig dock!
Fick ingen information om att min order var försenad. Mailade Urban living utan att få svar. Ringde företaget och fick svaret att ordern var på väg. Efter 2 månader hade min order fortfarande inte kommit. Ringer upp företaget som säger att dem ska höra av sig då dem inte visste vad som var fel. Urban Living hörde aldrig av sig. Jag kontaktar företaget IGEN som ger samma svar, ordern är på väg. Efter 3 månad hade ordern fortfarande inte levererats. Jag fick ingen ursäkt från företaget som fortsätter att påstå att ordern är på väg och kommer att levereras veckan därpå. Två veckor efter ser jag på mitt konto att Klarna har fört tillbaka pengarna för ordern utan att Urban living har givit mig någon information eller ursäkt. Jag skulle inte rekommendera någon att handla via Urban Living. Högst oprofessionellt företag som man inte kan lita på.
Urban Livings oförmåga att svara på mejl och att leverera på utsatt tid är en stor källa till irritation. I skrivande stund har jag väntat 75 DAGAR på en stol som jag beställt. Jag har aldrig i mitt liv stött på ett företag som är sämre på kommunikation än detta. Inga svar på mail och man verkar ha noll koll på leverantörernas ledtider. Första och sista gången jag beställer något via Urban Living.
Oändlig väntan på lampan vi beställde. 5-8 arbetsdagar blev snarare 5 veckor. Att saker kan vara restade och dröja från en leverantör är en sak men den totalt obefintliga kommunikationen är det som irriterar en. Vi var de som alltid fick jaga information, Urban Living tog inte initiativ och meddelade oss om förseningarna. Den kompensation som utlovades har såklart inte kommit fem veckor ytterligare efter det att lampan levererades.
VARNING, HANDLA ALDRIG AV DET HÄR FÖRETAGET, DET ÄR EN LURENDREJERIFIRMA, ETT FULLSTÄNDIGT OSERIÖST FÖRETAG!!!! När jag läser här ser jag en annan som just har råkat ut för samma sak som jag.....Jag har alltså köpt en vara som aldrig har blivit levererad. Jag har kontaktat företaget, som inte svarar. Jo, en gång fick jag kontakt och då sa de att varan skulle skickas samma dag, vilket uppenbarligen var regn lögn!! Klarna har dragit pengar fån mitt konto, men jag har ingen vara och jag får inte kontakt med någon på företaget...
Jag har ändrat min uppfattning om Urban Living från sämst till så mycket bättre service. Blev idag uppringd och fick en ursäkt av Tom som känns genuin och äkta. Samtalet var mycket lyckat! Därför kommer jag även framgent vara kund hos dom. Tack
Ingen information om att ens order är försenad! Mailar då dem, ingen respons, ringer dem och pratar med dem sen händer inget förrän jag mailar igen och undrar vad som händer. Då skriver de att ordern är försenad men väntar jag så ska jag få en kompensation som visade sig ta 3 veckor extra. Ordern kom men ingen kompensation?! DÅLIG STIL!!!!
Köpte en Tom Dixon lampa för flera år sedan. Nu passar den inte in i vår stil längre så jag tänkte sälja den. Tråkigt nog visar det sig att det inte är en Tom Dixon så vi kan slänga den i återvinningen. Hur oseriöst som helst. Skitföretag om man får använda det rätta uttrycket.
Utlovad leveranstid 4-6 veckor men efter tre månaders väntan avbröt jag ordern. Trevlig kundtjänst men de verkar inte riktigt ha kontroll på leverantörernas ledtider.
VARNING för oseriöst företag. Köp inte produkter från denna butik. Köpte och betalade för en produkt för tre månader sedan och har ännu inte fått den. Har mejlat och ringt företaget flera gånger utan att få svar.
Comment on this business

to add Urban Living map to your website;