facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Matöppet Bro

Matöppet Bro

About

Matöppet är en butik med det bästa köttet och fräschaste färskvarorna. Väldigt trevlig och tillmötesgående personal som alltid vill kundens bästa.

Address: Köpmanvägen 2, 197 30 Bro, Sweden
Phone: 08-582 401 95
City: Bro
Zip Code: 197 30


Opening Hours

Monday: 09:00 - 21:00
Tuesday: 09:00 - 21:00
Wednesday: 09:00 - 21:00
Thursday: 09:00 - 21:00
Friday: 09:00 - 21:00
Saturday: 09:00 - 21:00
Sunday: 09:00 - 21:00


related searches: Willys Bro
Similar places near
ICA Supermarket Bro ICA Supermarket Bro 310 meter Utsidan är lite finare än insidan måste jag säga. Personalen är väldigt trevlig. Ocks...
Handlar'n Handlar'n 525 meter Den har typ inget att erbjuda
Willys Willys 2 km Numera dyrare än Ica. Kundvagnar som är rostiga och problem att rulla, överfulla papp...
Reviews
Affären man åker till när man vill köpa bra kött i dessa krokarna!
Kontaktade butikens chef för ett miss i butiken och fick mycket bra respons och erbjöds kompensation till och med.
Trevlig personal, butiken är gammal men ren oftast. Nu gäller det se upp mycket som är dyrt och väldigt lite erbjudande som är bra.
Håkan har jättefint kött i kyldiskarna!!! Jättetrevlig personal!!
Har du aldrig provar deras lussekatter gör de. Trevlig liten butik, mycket trevlig personal
Många finska varor. Trevlig ägare som tar hem när man lägger önskemål om varor man saknar i sortimentet.
Har det jag behöver till bra priser och information om vad jag hittar annat.
En liten, go' butik! Här finns ett sortiment som vilken lanthandel som helst skulle vara stolt över Allt från nybakat bröd till nya klädnypor och strumbyxor och sillinläggningar! Trångt men trivsamt. Vänlig personal ,bra parkering och......deras speciella vinkel på sortimentet ! Här hittar du finska specialiteter som Auras Åbo.. senap i flera varianter, forsfararens hårda mjukost, dyr men gooood, finska korvar , dillkött på konsetv! och bäst av allt - hårdrökt sidfläsk där fettet har en helt egen struktur och smak! Absolut strålande. Självklart finns bra rågbröd från Finska bageriet i Eskilstuna men också små runda råg-godingar" Sinuhe" i sin papperspåse, lätt att missa, det är INTE skorpor i den utan det bästa rågbröd du kan tänka dig. Väl värt en omväg!
Idag ville kassören lura mig. Jag bad om ett kvitto för mina inköp. Hon var rädd och ville inte ge direkt, hon såg sig själv. Jag köpte 5 bröd med rabatt och hon lade till mig en annan limpa. Och jag köpte också en plastpåse, kassören lade till ytterligare en till priset. Kassören är en vuxen kvinna med vitt hår. Förlåt. Jag brukade lita på henne.
Trevlig personal samt en utmärkt kött chark med jättebra kvalitet på köttet. Bra kylförvaring med stort urval av produkter. Man hittar det man söker i butiken även sånt man inte trodde skulle finnas i en mindre matbutik. Frukt och grönt är välskött och med bra kvalitet. Jag rekommenderar starkt denna butik.
Comment on this business

to add Matöppet Bro map to your website;