facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Willys

Willys

About

Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 190 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser.

Story

Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 190 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser.



"Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 200 butiker i Sverige. Du hittar ett brett och varierat sortiment till riktigt låga priser."
Address: Fliesbergshuset E18, 19740 Bro, Sweden
Phone: 08-58480950
City: Bro
Zip Code: 19740



related searches:
Similar places near
Handlar'n Handlar'n 977 meter Den har typ inget att erbjuda
Matöppet Bro Matöppet Bro 2 km Affären man åker till när man vill köpa bra kött i dessa krokarna!
ICA Supermarket Bro ICA Supermarket Bro 2 km Utsidan är lite finare än insidan måste jag säga. Personalen är väldigt trevlig. Ocks...
Reviews
Numera dyrare än Ica. Kundvagnar som är rostiga och problem att rulla, överfulla papperskorgar och skitigt . Om man skulle behöva hjälp vid självscanningen är det lång väntan. Det finns faktiskt ingen anledning att handla där längre.
Stor och rymlig butik i Bro Välfyllda hyllor,har varit lite dåligt med det i vissa Willys butiker. Frysdiskarna rätt dåliga saknas många skjutdörrar så det blir mycket isbildning...
Willys i Bro är välsorterat och har fräscha varor till ett bra pris.
Finns allt jag behöver, trevlig personal.
Personalen är trevlig, utbudet är litet möjligtvis pga att varuhuset är litet. Kom ihåg att förpackningarna är mindre nu så det är inte så billigt som det verkar.
Butiken har det mesta och till bra pris!
Allt börjar,bli dyrr här oxå.
Finns ganska så mycket råvaror här och bra priser på det skulle jag säga. Personal är okej men dåligt när det gäller hur många som var tillgängliga i kassan trots långa köer.
Ett jätte stort, fräscht Willys! Trevlig personal! Speciellt kassörskan. Stor parkering. Sänker till halva priset på allt färskt, bröd vid 19.30 tiden. Ligger bakom Dollarstore, Jysk och Jysk stängde redan 18.00, vardagar. Läkarmissionensloppis som tyvärr stänger 17 på vardagar.
Bra utbud av varor. Lätt att hitta.
Comment on this business

to add Willys map to your website;