facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MC Collection motorcycle gallery at Tidö

MC Collection motorcycle gallery at Tidö

About

MC Collection är ett konst- och designmuseum som visar 120 originalmotorcyklar från olika epoker och delar av världen. Det nybyggda museet som är unikt i sitt slag visar fantastiska motorcyklar från 1894 fram till idag.

Story

Måndagar stängt
Tisdag-söndag: 11-16
Torsdagar: 11-20

Address:
City: Västerås



related searches: Mc collection motorcycle gallery at tidö reviews, Mc collection motorcycle gallery at tidö photos
Similar places near
Ängsö Castle Ängsö Castle 63 km Ett slott med lång historia! Spännande historier om spöken och andra oförklarliga tin...
Tidö Leksaks- & Seriemuseum Tidö Leksaks- & Seriemuseum 84 km Lite intressant att gå och titta men leksaksdelen var halvfärdig och personalen visad...
Tidö Värdshus Tidö Värdshus 84 km Ett häftigt kulturarv från stormaktstiden. Synd att det var stängt in, trots att vi k...
Reviews
Härlig samling svensk mc historia. Räkmackor serveras i krogen vid parkeringen.
En fantastisk samling motorcyklar från alla epoker och många länder. Alltifrån Silverpilen och Brough Superior till Ducati!
Fantastiskt fin MC samling med bredd över alla åldrar och modeller. Intressant guidning av alla ovanliga modeller. När man sett allt kan man ta en fika i MC Collection cafe.
Värt ett besök om man gillar motorcyklar!
Kul med all cycklar
Tyvärr stänger dom här i Edsviken. Flyttar till Tidö slott nästa år
Fantastisk samling av MC. Från gammalt till nytt. Finns med guidad tur eller bara gå och strosa.ett litet fik finns i lokalen. Fräscht och ljust. Fin omgivning.
Ett fantastiskt trevligt MC-museum som verkligen har lyckats visa upp motorcyklarna på ett fint sätt. Rent, snyggt och med historik till varje cykel. Mycket väl värt ett besök. De har dessutom intressanta temakvällar samt på sommaren, även veckoträffar.
Jokkmokks tomten Gunnar tycker det var fina motorcyklar och kommer gärna igen
Intressant mc utställning och på torsdag kvällar serveras goda hamburgare på innergården
Comment on this business

to add MC Collection motorcycle gallery at Tidö map to your website;